Festbråk rundt om på Nordmøre: Mann slått i hodet, branntilløp og bruksforbud på bil

Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet har en fyldig logg fra natten.

DEL

Det har vært en god del festbråk, men ikke noen alvorlige hendelser på Nordmøre natt til søndag. Både Kristiansund, Sunndalsøra og Rindal er nevnt i politiets logg i forbindelse med ordensforstyrrelser.

Det startet før midnatt da det ble meldt om høy musikk fra to leiligheter i Kristiansund sentrum. Både en mann i 20-årene og en mann i 30-årene ble anmodet om å dempe musikken.

Klokken 23.31 fikk politiet kjennskap til en beruset person i Kristiansund sentrum. Gutten, som er i tenårene, ble kjørt hjem til sine foresatte.

Måtte til samme sted to ganger

Rett etter midnatt oppsto det et branntilløp i beplantningen inntil en husvegg i Kristiansund sentrum. Skadene begrenset seg til sotskader på en murvegg.

Deretter begynte det å bli mer bråk i forbindelse med festing.

Klokken 01.17 ble det meldt om bråk fra en leilighet i Kristiansund sentrum. Beboeren ble bedt om å ikke forstyrre naboene, og skulle etterkomme dette. Men en drøy time senere kom det en ny telefon til politiet. På en ny tur ut til samme sted for patruljen ble mannen i 30-årene pålagt å roe ned for natten.

Bruksforbud på bil

Klokken 01.32 ble en gjest i 20-årene bortvist fra et utested i Kristiansund på grunn av ordensforstyrrelse. Det samme skjedde med to kvinner i 30-årene, også det på et utested i byen.

På Rindalsskogen ble det like etter klokken 02 meldt om ordensforstyrrelse på et privat sted. Patruljen kjørte til stedet, men da den kom fram hadde partene gått hvert til sitt.

Tilbake i Kristiansund fikk en bilfører i 20-årene bruksforbud på bilen sin natt til søndag. Bilen var i for dårlig teknisk stand.

Slått i hodet

På Sunndalsøra var det også fest, og politiet har flere episoder i loggen derfra. En mann i 20-årene ble slått i hodet på et utested, og den mistenkte – som også er en mann i 20-årene – blir anmeldt av politiet.

En mann i 60-årene ble anmeldt for urinering på offentlig sted på Sunndalsøra.

Klokken 03.21 oppsto det en krangel mellom to personer ved et utested, noe som førte til at en mann i 20-årene ble bortvist fra Sunndal sentrum.

Politiet fikk også besøke et nachspiel på Sunndalsøra. Klokken 03.38 ble det meldt om festbråk fra en privatbolig. Verten, en mann i 20-årene, ble pålagt å dempe festen.

Artikkeltags