Elever på safari

Fjerdetrinn på Allanengen skole på sundbåtsafari til Nordlandet.

Fjerdetrinn på Allanengen skole på sundbåtsafari til Nordlandet.

Av
DEL

4. trinn ved Allanengen barneskole i Kristiansund har vært på sundbåtsafari. Elevene i begge klassene syntes dette var en kjempefin dag.

Den ene klassen reiste fra Kirklandet til Innlandet, og svarte på spørsmål fra heftet som er laget til denne «safarien».

– Det var artig å se apetreet i Lossiushagen og lære mer om klippfisk, sier elevene.

I tillegg var det mange elever som syntes den nye lekeparken i Thomas Åsgaardsgate var fin. Her var det mye fin lek, og ikke alle var så lystne på å dra hjem.

Øysafari

Den andre klassen dro innom Goma og Nordlandet, og lærte masse om disse to øyene. Noen syntes det var litt langt å gå fra Goma til byen, da det var ganske varmt denne dagen. Denne gjengen var innom Nordlandet kirke, Bjørnehaugen, Milnbrygga og Mellemværftet.

Vi voksne som jobber på trinnet syntes at denne måten å lære om byen på var super. Det er mye forskjellig kunnskap om alle de fire øyene som sitter igjen etter endt dag. Elevene var motiverte og ville gjerne finne svar på alt. I tillegge er dette en fin måte å samarbeide på.

Dette ga mersmak, for klassene er klare på at de skal på by-safari neste år også.

Elever skriver for å feire at Allanengen skole er 100 år

Allanengen skole, sentrumsskolen i Kristiansund, fyller 100 år i 2019. Dette skal selvsagt markeres, og feiringen startere allerede i januar.

For å fortelle om livet på skolen før å nå, så har hvert klassetrinn fått i oppgave å lage en artikkel til Tidens Kravs lesere.

Les også:

Her starter 100-års feiringa: – Våkner hver dag og gleder meg skikkelig til å gå på skolen  
Artikkeltags