JCI Kristiansund tok hjem flere priser

Rita Lystad, Aina Storøy, Veronika Haugnes og Monica Castro er godt fornøyd med at JCI Kristiansund markere seg under Nasjonalkongressen.

Rita Lystad, Aina Storøy, Veronika Haugnes og Monica Castro er godt fornøyd med at JCI Kristiansund markere seg under Nasjonalkongressen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Under nasjonalkongressen til JCI Norway ble deltakerne fra Kristiansund hedret med prisene årets nye medlem, årets medlem, årets lokalforening og årets lokalpresident. Kongressen ble holdt i Asker sist helg. Nasjonalkongressen er årets høydepunkt i JCI, hvor alle medlemmer i JCI Norway samles for å bli bedre kjent, lære nye ting, styrke nettverk og ha det gøy sammen.

Det melder JCI Kristiansund i ei pressemelding.

JCI står for Junior Chamber International og er en frivillig lederutviklingsorganisasjon for unge og engasjerte personer mellom 18 og 40 år. JCI Norway er politisk og religiøst nøytral. JCI har lokallag i ti norske byer.

Rita Lystad og Monica Castro startet opp foreningen i Kristiansund 2011. Dette var en relansering av foreningen, da den hadde eksistert i byen tidligere. JCI Kristiansund har vært synlig dette året med sitt samarbeid med Tahitifestivalen, hvor de blant annet var arrangører av Barnas Tahiti.

Under kongressen ble Lystad beæret med så kalt senatorskap for jobben.

Årets leder, Veronika Aabak Haugnes, sier at hun er heldig med engasjementet og hardtjobbende medlemmer.

– Vi er kanskje få, men jeg har bak meg et engasjement som kan måle seg med 100 medlemmer. Vi håper vi kan gjøre mer prosjekter for å løfte opp byen oss, men vi må også få inn flere unge og engasjerte mennesker.

Artikkeltags