Terje Svabø blir samarbeidspartner med Kruse Larsen

Terje Svabø (til venstre) og Jan-Erik Larsen skal samarbeide.

Terje Svabø (til venstre) og Jan-Erik Larsen skal samarbeide. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Svabø skal løfte nye perspektiver og enda bredere erfaring innen medier og politikk.

DEL

– Jeg ser virkelig fram til å samarbeide med Kruse Larsen, et dynamisk miljø med flere medarbeidere jeg i forskjellige sammenhenger har hatt gleden av å forholde meg til, sier Terje Svabø i en pressemelding.

Han driver i dag selskapet Svabø Nyheter & Analyse, som leverer rådgiving på medier, politikk og strategiske prosesser. Svabø er også en populær konferansier og debattleder, men er kanskje mest kjent fra sin tid som journalist i Aftenposten, VG, NRK og TV 2. Han har ledet tankesmien Civita, skrevet flere bøker og jobbet som korrespondent og frilanser i flere land. Han pendler i dag mellom Zagreb og Norge.

– Kruse Larsens kjerneområder er strategisk kommunikasjon, politikk, mediehåndtering og omdømmekriser, samt kurs og foredrag. Med min erfaring fra medier og politikk, håper jeg å kunne bidra med nyttig kunnskap, sier Svabø i pressemeldingen.

Les også: Tre nye til Kruse Larsen

Tempoet akselererer

Kruse Larsen har i dag 14 ansatte, i tillegg til flere tilknyttede ressurser. Partner og daglig leder Jan-Erik Larsen er glad for å få med Svabø på laget.

– Terje har en unik forståelse for Medie-Norge, som mange synes det er stadig mer komplisert å forholde seg til. Han er en erfaren rådgiver og kjenner både næringsliv og politikk godt. Dessuten tenker vi likt om mange sentrale spørsmål. Vi ser fram til å jobbe med ham, sier Larsen.

– Tempoet i nyhetsdøgnet akselererer og det er et voksende behov for målrettet, ærlig rådgivning basert på fakta og erfaring. Kruse Larsen har full åpenhet om kundelistene. Det er en forutsetning for et konstruktivt samarbeid jeg definitivt deler, sier Svabø.

Kruse Larsen omsatte i 2017 for 27,1 millioner kroner, opp fra 15,4 millioner i 2016 – og fra 4,9 millioner i 2015. Kruse Larsen eier ellers halvparten av det nystartede Storm Communications sammen med Strawberry Equities (Petter A. Stordalen).

Les også: Starter nytt selskap sammen med Stordalen

Storm jobber med selskapskommunikasjon, finansiell kommunikasjon og krisehåndtering. Både Storm og Kruse Larsen har helt åpne kundelister, opplyser selskapet i pressemeldingen.

Artikkeltags