Slåssing, rus og sykehusinnleggelse

Flere til sykehus etter slåssing og rus i nordmørsbyen natt til søndag.

DEL

Politiet fikk litt å hanskes med i Kristiansund natt til søndag.

Det startet 00.30 med at en sjåfør i 30-årene ble stanset av en patrulje i sentrum. Mannen hadde ikke førerkort, og det viste seg at han var i besittelse av en mindre mengde med narkotika. Han anmeldes.

Senere på natta – 02.22 – måtte politiet trø til ved en parkeringsplass utenfor et av byens utesteder. Der var to menn, en på 18 og en på 23, i heftig slåsskamp. Begge ble påført skader i ansiktet, der den ene av dem ble såpass skadet at han måtte til legevakt med blodig øye.

– Ingen av dem ville anmelde den andre, men begge anmeldes for ordensforstyrrelse, sier Sindre Moland ved politiets operasjonssentral.

04.44 ble en mann i 40-årene fra Øst-Europa stanset da han i påvirket tilstand satte seg bak rattet og kjørte bil i Kristiansund.

– Mannen ble tatt med til sykehus for overvåkning etter at han har inntatt ulovlige medikamenter. Han blir anmeldt, sier Molnes.

07.48 fikk politiet melding om en bil som har kjørt av veien på Kyrksæterøa. En person ble funnet sovende i bilen. Patrulje på stedet fant mannen som er i slutten av 20-årene. Han er mistenkt for promillekjøring

Artikkeltags