Politiet aksjonerte etter at de mottok melding om mann med kniv på kjøpesenteret

Flere politibetjenter aksjonerte mot Amfi Storkaia Brygge da det tikket inn en melding om en mannsperson med kniv på senteret.

Flere politibetjenter aksjonerte mot Amfi Storkaia Brygge da det tikket inn en melding om en mannsperson med kniv på senteret. Foto:

DEL

Torsdag kveld i 19.30-tiden rykket politiet i Kristiansund ut til Amfi Storkaia Brygge i Kristiansund.

– Hva har skjedd?

– Vi fikk en melding om at en person bar kniv inne på senteret, svarer politiets operasjonsleder John Brattland, - men dette viser seg å være en misforståelse.

Brattland forklarer at en ruset mannsperson i slutten av 20-årene i går, onsdag, hadde forsøkt å stjele noe fra en av butikkene inne på senteret. Da gikk meldingen på at vedkommende bar en kjøkkenkniv i en bærepose. Ifølge Brattland fant politiet ham aldri. I dag dukket den samme personen opp på senteret igjen.

– Vi fikk en melding om at det var en person med kniv på senteret, og aksjonerte deretter. Men meldingen om at han hadde kniv var nok en overføring fra i går. Dette er en melding som har gått gjennom noen ledd. Noen har varslet vaktene på senteret som igjen har varslet oss.

Så personen som nå er tatt hånd om av politiet hadde ingenting som kunne forveksles med en kniv?

– Nei.

– Var han ruset?

– Du kan godt si at han framstod som ruset, ja.

Brattland opplyser at politiet nå undersøker saken videre.

Artikkeltags