Beruset mann truet med slag, dultet borti biler, tok i bildører og var en plage. Ble bortvist fra sentrum

DEL

En mann i 20-årene ble søndag kveld bortvist fra Kristiansund sentrum.

Politiet i Møre og Romsdal twitret en smørbrødliste av ting mannen hadde gjort i forkant av bortvisningen.

«Klokken 22.19: beruset mann som dulter bort i biler, tar i bildører, plager folk,truer med å slå. Mann i 20-årene fanget opp av patrulje, fikk pålegg om å holde seg borte fra sentrum - bortvist», skriver lovens lange arm.

– Det er en snakk om en mann i 20-årene. Han har rett og slett vært til sjenanse. Vi fanget ham opp. Da vi fant ham, fikk vi egentlig en bekreftelse på det det ble meldt om. Vedkommende fortsatte med den samme oppførselen. Vi tok ham med hjem, det er en vi har vært i kontakt med før, vi påla ham å holde seg unna sentrum til tidligst klokken 08.00 mandag morgen, forteller operasjonsleder John Bratland til Tidens Krav.

Operasjonsleder John Bratland i Møre og Romsdal politidistrikt.

Operasjonsleder John Bratland i Møre og Romsdal politidistrikt. Foto:

Videre forteller Bratland at det ikke blir opprettet sak på forholdene.

– Vi fikk flere varsler om mannens oppførsel. Det blir ikke opprettet sak på forholdet, mannen ble kun bortvist, sier Bratland videre.

– Ellers, både Manchester United- og KBK-kamp, da er det vel stille på Nordmøre? spør vi operasjonslederen, som åpenbart har fått med seg dagens resultater.

– Vet du, det gjør vondt helt inntil hjerterota. United-resultatet er en tragedie. Så ryker KBK på en smell. Det er sorg i regionen, sier Bratland - som for øvrig bekrefter at det ikke er annet å melde om på Nordmøre.

Artikkeltags