Siri har fått ny jobb i kommunen

Siri Hollingsæter Stene skal koordinere frivilligheten for Kristiansund kommune.

Siri Hollingsæter Stene skal koordinere frivilligheten for Kristiansund kommune. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Siri Hollingsæter Stene er ansatt som frivillighetskoordinator i Kristiansund kommune.

DEL

Der skal hun være et bindeledd mellom kommune og frivillighet, skriver Kristiansund kommune i en pressemelding.

Siri Hollingsæter Stene har allerede jobbet i Kristiansund kommune i siden i fjor sommer, men startet i den nye jobben 1. mars i år. Arbeidsstedet er Storhaugen helsehus.

«Løsningen på en del av utfordringene med fremtidens helse- og omsorgstjenester er samarbeid med frivilligheten. Norge har alltid hatt et spesielt hjerte for å bidra til fellesskapet gjennom frivillig innsats – eller dugnad, om du vil», skriver kommunen i pressemeldingen.

Inspirert av andre

– Den første tiden har jeg brukt på å skaffe meg oversikt og nettverk. Det er viktig å kartlegge hvilke ressurser som er tilgjengelige, og det er ikke få, skriver Stene, og forteller at hun allerede har fått inspirasjon fra blant annet Asker og Drammen kommuner, som begge har kommet lengre enn Kristiansund i utnyttelsen av frivilligheten.

– I tillegg må jeg si at jeg har gått mange tilbakemeldinger fra brukerne her i Kristiansund. Jeg gleder meg til å virkelig komme i gang med denne jobben, sier Stene.

Oppgaven blir å fylle kommunens behov for bistand og hjelp, ved å jobbe med å få frivillige inn i helse- og omsorgstjenestene. Det kan være aktivitetstilbud ved institusjoner, trivselskvelder eller besøksvenner.

Unngå forveksling

Kristiansund kommune påpeker i pressemeldingen at stillingen ikke må forveksles med Kristiansund Frivilligsentral.

– Kristiansund frivilligsentral er driftet av Frivillighet Norge, som igjen er støttet av Gjensidigestiftelsen, Sparebankstiftelsen DNB, Kulturdepartementet og HOD. Vår egen frivilligkoordinator er vår egen ansatt, skriver kommunen.

Les om flere nyansatte på Nordmøre her:

Nyansatte på Nordmøre

TK ønsker å vise fram nyansatte på Nordmøre, og har en løsning hvor bedrifter eller de nyansatte selv kan legge inn bilde og en kort tekst. Den finnes her og heter «Nytt om navn».

Klikk på «Ny hilsen+» og på «Nytt om navn». Deretter kan man legge inn bilde, navn på den nyansatte og bedriften, når personen begynte og en «hilsentekst» hvor det kan gis en beskrivelse av personen og hva han/hun skal jobbe med.

Notisene kommer på en egen side på nettavisen og kan også bli løftet fram på forsiden av tk.no. Tjenesten er selvfølgelig gratis!

Les artiklene Tidens Krav har skrevet om nyansatte på Nordmøre her.

Artikkeltags