Næringspris til Tore Larssen

PRISET: Tore Larssen ble i helga tildet næringsprisen til Vefsn kommune. Her er han avbildet på veveritomta i Mosjøen.

PRISET: Tore Larssen ble i helga tildet næringsprisen til Vefsn kommune. Her er han avbildet på veveritomta i Mosjøen. Foto:

Fikk næringsprisen til Vefsn kommune.

DEL

Utdelingen skjedde lørdag kveld i forbindelse med arrangementet Gullhane-gallaen. Tore Larssen fikk overrakt prisen av ordfører Jann Arne Løvdahl og daglig leder i MON Espen Isaksen.

Larsen, som bor i Kristiansund, men opprinnelig er fra Lurøy i Nordland, fikk prisen for å være en særdeles god representant for entreprenørvirksomhet og eiendomsutvikling i vefsnsamfunnet.

– Fra sin base i Kristiansund, har lurøyværingen Tore Larssen med sin teft, kompetanse og erfaring utviklet store prosjekter som har bidratt både til sentrumsutvikling og til å styrke Mosjøen som attraktiv handelsby i regionen. Prosjektene har til sammen representert flere hundre millioner kroner i investeringer, noe som har gitt betydelige oppdrag til lokale entreprenørfirma og ringvirkninger for handel og andre næringer, heter det i juryens begrunnelse.

I tillegg bidrar prosjektene til etablering av nye bedrifter og arbeidsplasser. De siste årene har prisvinneren ferdigstilt et titalls prosjekt i Mosjøen, blant annet Torgpaleet, Skaugum panorama og nå Helgeland Handelspark.

– Tore Larssen er en fortjent prisvinner som har bidratt til omstilling, nyskaping og positivitet. Juryen gratulerer en verdig vinner med prisen og ønsker lykke til videre.

Artikkeltags