Maritime House utvider - nå skal de også selge båter

Gründere: Jonas Holm (fra venstre), Eskild Leikanger og Frank Berget er tre av gründerne av Maritime House. Fjerdemann, Yngve Nordhaug, var ikke med da bildet ble tatt. Arkivfoto

Gründere: Jonas Holm (fra venstre), Eskild Leikanger og Frank Berget er tre av gründerne av Maritime House. Fjerdemann, Yngve Nordhaug, var ikke med da bildet ble tatt. Arkivfoto

Artikkelen er over 4 år gammel

Har inngått samarbeid med Artic Group om salg av servicefartøy.

DEL

Maritime House i Kristiansund leverer konsulenttjenester innenfor den maritime næringen i segmenter som offshore, passasjerskip, havbruk og shipping.

Selskapet, som ble etablert i midten av 2015, ble startet opp av de fire unge, lokale gründerne Jonas Holm, Eskild Leikanger, Frank Berget og Yngve Nordhaug. På laget har de med seg systemutvikler Roy Kangas.

Nå utvider Maritime House virksomheten. Torsdag kom nyheten om at de har inngått samarbeid med Artic Group om salg av servicefartøy til oppdrettsnæringen nord for Stad.

Stolt gjeng

- Torsdag presenterte Havsula Marine og Artic Group nytt konsept innenfor servicefartøyer hvor vi har gleden av å presentere oss som salgsansvarlige for konseptet nord for Stadt, skriver Maritime House i en pressemelding.

- Maritime House har for øvrig forankret seg godt som et maritimt konsulentselskap innenfor levering av kvalitetssikringssystemer, utleie av personell til offshoreindustrien og maritim rådgivning. Vi jobber også intenst for å etablere oss innen management og drift av skip. Å nå få på plass en salgsavtale med Artic Group er svært gledelig, heter det videre i pressemeldingen.

Samarbeidet med Artic Group er ifølge pressemeldingen en strategisk viktig del for utviklingen av selskapet.

- Artic Group er nytenkende og deres løsninger innen servicefartøy, i samarbeid med Havsula Marine, er bransjeledende. Vi er stolte av å inngå samarbeid med et såpass solid selskap med lange tradisjoner.

Partner Frank Berget i Maritime House sier at servicefartøyene, som er henholdsvis 14.95 meter og 33,95 meter lange, både er moderne og tilpasningsdyktige.

- Dette er fartøy med innovative løsninger til en veldig lav pris. Vi ønsker å være gode ambassadører for salg av Artic Groups fartøy nord for Stad, sier Berget.

Kvalitetsikring

Daglig leder Eskild Leikanger sier Maritime House er svært konkurransedyktige, med egenproduserte verktøy for effektiv drift av skip.

- Dette er helt avgjørende for å kunne levere innovative og gode løsninger til bransjen i fremtiden til investorer og redere som ønsker å sette bort driften, sier han.

- Vi i Maritime House er opptatt av at vår erfaring, kombinert med våre klienters ekspertise, utgjør en felles solid styrke på våre tjenester og produkter, heter det i pressemeldingen.

Selskapet har blant annet levert kvalitetsikringssystem til Hopmark Havfiske, Holberg Shipping, Geiranger Fjordservice og North Sea Marine.

I forbindelse med samarbeidet med Artic Group har Maritime House oppdatert sine hjemmesider.

Artikkeltags