Lokale Vest Supply blir partner i BIG-gruppen

Kjell Ivar Gjøstøl, daglig leder i Vest Supply AS.

Kjell Ivar Gjøstøl, daglig leder i Vest Supply AS.

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Tidligere i år skrev Tidens Krav at den lokale utstyrsleverandøren Vest Supply var i ferd med å bytte kjedeleverandør. Vest Supply var tidligere en del av Tools.

Nå melder selskapet i en pressemelding at de har tegnet en avtale med BIG-gruppen, både som medlem og medeier. Gruppen eies av medlemmer i både Norge og Sverige, og består av 85 butikker. Ifølge pressemeldingen omsetter gruppen for til sammen 4,5 milliarder kroner.

– Siden starten har målet vært å samle likesinnede industri- og byggvareleverandører i Norge i en landsdekkende sterk allianse. BIG har som mål å fortsette ekspansjonen på flere steder i Norge, og opplever at interessen for BIG-gruppen er stor. Med Vest Supply AS som nytt medlem i BIG-gruppen styrker vi oss, og ser veldig frem til samarbeider, sier daglig leder for BIG-gruppen Thorleif Kyvik i pressemeldingen.

– Ved å gå inn i dette samarbeidet forsterker vi vår mulighet til å utvikle vår frittstående posisjon og lokale profil, men samtidig får vi på en enkel måte ta del i de stordriftsfordelene BIG-gruppen tilbyr. I første omgang gir dette oss en betydelig forhandlingskraft overfor leverandører, noe som vil komme våre kunder til gode, forklarer Kjell Ivar Gjøstøl, daglig leder i Vest Supply AS i pressemeldingen.

Videre påpeker Gjøstøl at dette vil gi bedriften stordriftsfordeler og tilgang til markedsledende produkter og priser, og vektlegger at selskapet skal fortsette å drive lokalt som før.

– Trygge lokale arbeidsplasser, fremtidsrettet drift, bredere sortiment og løsninger som styrker vår konkurransekraft, er viktig når Vest Supply AS skal møte de utfordringene som venter, avslutter han.

Artikkeltags