Yr: Møre og Romsdal får det beste 17. maiværet

Det ser ut til å bli en strålende 17. mai på Nordmøre skal vi tro Yr, og det velger vi å gjøre.

Det ser ut til å bli en strålende 17. mai på Nordmøre skal vi tro Yr, og det velger vi å gjøre. Foto:

Meteorologene heiser flagget på Twitter og varsler over 20 grader i sør på nasjonaldagen. Våren kommer også for fullt ellers i landet.

DEL

Vi skriver 13. mai, det nærmer seg nasjonaldagen, men temperaturene er således ikke mye å rope hverken tjohei eller hurra for, og man tenker kanskje mer på å finne fram parkdressen enn findressen.

Akkurat nå er det 6,9 grader i Kristiansund, 3,3 i Innerdalen, 5 i Tingvoll, 6,5 på Smøla mens det på Reinsfjellet blåser liten kuling og er registrert 2,5 minusgrader.

Mai måned har startet forholdsvis kjølig over hele landet, men nå er etter sigende varmere luftmasser på vei mot Norge. Det sier iallfall Yr.

«Meteorologene heiser flagget på Twitter og varsler over 20 grader i sør på nasjonaldagen. Våren kommer også for fullt ellers i landet».

Bikker 20

Videre forteller Yr at Møre og Romsdal og Trøndelag får det aller beste været 17. mai. «Prognosene viser at det er her det er størst sannsynlighet for sol og over 20 grader».

I Nordland ventes det rundt 15 grader, og litt kaldere lengst nord, mens det i Oslo-området er varslet litt mer skyet vær - men ifølge Yr vil gradestokken også der trolig bikke 20 grader.

I Bergenstraktene blir det litt kjøligere og delvis skyet, men ikke regn der heller.

Dermed blir formodentlig alle fornøyde over det ganske land. Kast bunadscapen, glem vottene og husk solkrem. Hurra!

Artikkeltags