Drar til Oslo for å finne 300 nye medarbeidere

Monika Eeg i Kristiansund og Nordmøre Næringsforum reiser til Oslo sammen med Molde Næringsforum for å finne arbeidskraft.

Monika Eeg i Kristiansund og Nordmøre Næringsforum reiser til Oslo sammen med Molde Næringsforum for å finne arbeidskraft. Foto:

Kristiansund og Nordmøre Næringsforum (KNN) og Molde Næringsforum (MNF) på friertur.

DEL

Onsdag 24. april drar Kristiansund og Nordmøre Næringsforum (KNN) og Molde Næringsforum (MNF) sammen med over 70 bedrifter og kommuner fra Nordmøre og Romsdal til Oslo for å søke etter ny kompetanse.

Dette melder KNN i en pressemelding mandag 15. april.

– Det er første året «Bli med hjem» blir arrangert, så vi var veldig spent på interessen fra bedriftene. Og responsen har vært over all forventning, sier arrangørene Monika Eeg i Kristiansund og Nordmøre Næringsforum og Britt Flo i Molde Næringsforum i pressemeldingen.

Fullbooket

Det er en stor delegasjon som drar til Oslo for å vise frem mulighetene i Nordmøre og Romsdal. Med over 50 bedrifter og alle kommunene i Nordmøre og Romsdal, er arrangementet mer enn fullbooket med utstillere.

Til sammen trenger disse 300 nye medarbeidere nå, og dette er mer enn bare en jobbmesse for bedriftene som deltar, sier Eeg og Flo.

Hensikten er også å bli kjent med hverandre. Dagen starter med et seminar for utstillerne med tema «fremtidens rekruttering», før man fortsetter med en åpen messe og avslutter med felles middag.

«Vi skal løfte blikket og hente ny inspirasjon», heter det i presseskrivet.

Jobbjakt

For de besøkende som tar turen vil de - ifølge arrangøre - møte et vidt spekter av bedrifter og kommuner som vil synliggjøre jobb-, leve- og bomuligheter som finnes i regionen.

– Så om du er nysgjerrig på hjemregionen, eller du er på jobbjakt, er dette arenaen å besøke, sier Eeg.

Arrangementet er gratis å besøke. Flo oppfordrer alle til å tipse familie og kjente om «Bli med Hjem.

Frode Alnes, Jo Nesbø og Lars Jones vil underholde på selve messen.

– Vi håper på godt besøk og at mange kontakter knyttes både med tanke på jobb nå og senere, her skal alle føle seg hjemme avslutter Eeg og Flo.

Artikkeltags