Klart for en ny snadderfestival

 «Norskprodusert mat og drikke med god kvalitet og håndverkspreg» skal lokke nordmøringene til Rådhusplassen. Arkivfoto

«Norskprodusert mat og drikke med god kvalitet og håndverkspreg» skal lokke nordmøringene til Rådhusplassen. Arkivfoto

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Snadder for alle pengene!

Det er klart for snadderfestival nummer fire i Kristiansund. «Norskprodusert mat og drikke med god kvalitet og håndverkspreg» skal lokke nordmøringene til Rådhusplassen.

– Målet er at Snadderfestivalen på sikt kan utvikle seg til å bli en betydelig signalopplevelse for Nordmøre, hvor mat- og drikkekulturen og produsentene virkelig får vise seg fram, sier arrangørene i Kristiansund og Nordmøre Næringsforum (KNN) i en pressemelding

Fredag 7. og lørdag 8. juni inntar 23 utstillere og torghandlere plassen foran rådhuset. De har med seg kjøtt, fisk, frukt, bær, bakst og annet snadder.

– Det blir smaksprøver, mat du kan kjøpe med hjem og mat som kan nytes på plassen, sier arrangørene i pressemeldinga.

Utstillerne er i all hovedsak fra Møre og Romsdal og Trøndelag.

Ølbryggerfestival blir det også, dit kommer seks profesjonelle ølbryggeri. Barnas Snadderfest sørger for aktiviteter på Piren fredag og lørdag, blant annet blir det mulig å lage sin egen klippfisktaco.

Fagseminaret Appetitt for Nordmøre gjennomføres i samarbeid med Kom Trainee torsdag klokka 19.00 på Dråper by Jullum6 på Rådhusplassen.

– Det blir foredrag der målet er å bidra til utvikling og kompetanseheving, og rike muligheter for nettverksbygging underveis, sier arrangørene.

Artikkeltags