Åpner lekeland 11. juli – og dette vil det inneholde

Her åpner 2.200 kvadratmeter lekeland 11. juli.

Her åpner 2.200 kvadratmeter lekeland 11. juli. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

11. juli åpner 2.200 kvadratmeter lekeland på Løkkemyra i Kristiansund.

– Etter utallige ønsker om et nytt tilbud til barn og unge – mellom 0 og 15 år – i Kristiansund, har vi nå valgt å lytte. Neptun Lekeland blir det største lekelandet mellom Bergen og Trondheim, og får en kombinasjon av aktiviteter som ingen andre lekeland har i dag, sier Espen Bugge Larsen i en pressemelding onsdag kveld.

Det er Ziko Gruppen står bak etableringen av Neptun Lekeland.

Ifølge pressemeldingen har søsknene Rolf Petter, Espen og Hege Bugge Larssen vært rundt i landet for å få inspirasjon på andre lekeland.

– Vi ønsker å tilby en totalopplevelse og det beste av det beste til regionen. Det er lagt ned enorme ressurser for at opplevelsen skal bli best mulig, sier Bugge Larsen, som nå kan røpe det nøyaktige innholdet i det nye lekelandet på Løkkemyra.

Over to plan

Det største lekeområdet er tilpasset barn i alderen fra 3 til rundt 15 år. Der blir det utfordrende aktiviteter i en lekeinnretning over to plan. Lekearealet består av sklier, hinderløyper, Cageball-baner (små fotballbaner), Ninja-Warrior og egen trampolineavdeling – blant annet.

I lekeområdet for de aller minste i Neptun Lekeland blir det store, myke klosser til å klatre, gynge eller skli på.

Det blir tre bursdagsrom, eget KBK rom, diskorom og havtemarom.

I en 7D-kino med 12 seter blir det over 100 forskjellige filmer å velge i. Der vil en kunne oppleve at det regner, snør, blåser, rister og mange andre effekter.

For de voksne – som neppe kommer for å leke – blir det kaféavdeling med tv og internettilgang. Det blir også en egen loungeavdeling.

Neptun Lekeland har – ifølge pressemeldingen – ansatt tre personer på fullstilling samt rundt ti deltidsansatte.

Daglig leder Hege Bugge Larssen har jobbet seg gjennom 180 søknader, og sier hun har fått valgt fra øverste hylle.

– Alt ligger til rette for et fantastisk lekeland med motiverte ansatte som gleder seg til å gi kunder en herlig opplevelse, sier hun en knapp måned før dørene åpnes.

Ziko Gruppen

Neptun Lekeland AS er et heleid datterselskap av Ziko Gruppen. Bak Ziko Gruppen står Tore Larssen og hans barn Rolf Petter, Hege og Espen Bugge Larssen.

Ziko Gruppen driver primært med eiendomsutvikling nasjonalt, men også rognkjeksoppdrett og nå lekeland.

Ziko Gruppen har totalt 20 ansatte med hovedkontor i Kristiansund.

Artikkeltags