Gå til sidens hovedinnhold

Samlet medlemmene for å finne veien videre

Artikkelen er over 2 år gammel

KNN jobber med sin framtidige strategi.

Interesseorganisasjonen for næringslivet på Nordmøre, Kristiansund og Nordmøre Næringsforum (KNN), har over to dager samlet flere av medlemmene sine fra Kristiansund, Tingvoll og Averøy for å drøfte veien videre, skriver KNN selv i en melding.

Tirsdag denne uken var KNN i Tingvoll og Kristiansund, og på onsdag var de i Averøy.

– Bakgrunnen for møtene er strategiprosessen KNN er inne i, hvor de skal legge prioriteringene for KNN sitt arbeid de neste årene, skriver KNN i pressemeldingen.

Organisasjonen har ikke erstattet Finn Backer, som forlot stillingen som daglig leder før sommeren. I etterkant har Monika Eeg vært konstituert i stillingen. I et intervju med Tidens Krav sier styreleder i KNN, Johan Aas, at stillingen som daglig leder ikke blir lyst ut før organisasjonen er ferdig med strategiprosessen sin.

Samlingen med medlemmene i KNN var akkurat for å utarbeide strategien framover.

– Det har vært to viktige dager, fylt med gode diskusjoner og innspill. Vi har fått bedre innsikt i hva medlemmene ønsker av næringsforeningen, og ikke minst hva de mener KNN bør prioritere. Vi tar med oss dette når vi nå skal stake ut ny kurs for næringsforeningen, sier styreleder Aas i pressemeldingen.

Les også: Har ikke hastverk med å ansette ny KNN-leder: – Først skal vi samle oss om veien videre

Flere deltok

Ifølge KNN møtte drøyt 100 personer opp på medlemsmøtene i de tre kommunene. Agenda på møtene var statusoppdatering fra konstituert daglig leder Monika Eeg, og en orientering om strategiprosessen ved Aas. Mye av tiden på møtene ble dog satt av til gruppearbeid og diskusjon, leder av Jan-Erik Larsen.

– Under møtene fikk KNN innspill på hva de bør prioritere og ikke. Fremtredende var fokuset på rekruttering til regionen, rollen som et «talerør» for næringslivet i viktige saker, og mer kontakt med medlemmene, skriver KNN.

– Hovedmålet vårt vil fortsatt være å jobbe for næringslivets interesser – gjøre det attraktivt å bo, jobbe og drive virksomhet i regionen. Nå gjenstår jobben med å prioritere hva vi skal vektlegge for å nå det målet. En jobb jeg med trygghet kan si vi er mer rustet og motivert til å gjennomføre etter disse to dagene, avslutter Aas i pressemeldingen.

Les også

KNN mener Stortinget må avgjøre Gjemnes sin framtid

 

Kommentarer til denne saken