Ny senterleder på plass

Alti Futura og Alti Storkaia har funnet sin nye senterleder.

Alti Futura og Alti Storkaia har funnet sin nye senterleder.

Begynner allerede i neste uke.

DEL

Alti melder i en pressemelding torsdag morgen at de har funnet sin nye senterleder etter at Leif Kristian Thoresen på mandag kunngjorde at han likevel ikke ønsket å ta over ledelsesansvaret for Alti Futura og Alti Storkaia i Kristiansund.

Helene Neergaard Oxaas har takket ja til stilling som senterleder på Alti Futura/Alti Storkaia.

Helene er 46 år, født og oppvokst i Sandnessjøen på Helgeland, gift og bosatt på Frei.

– Hun starter i stillingen allerede i neste uke, sier HR-sjef i Alti Forvaltning, Olve Røen, til Tidens Krav, og fortsetter:

– Starter rimelig forsiktig, i en 20 prosent stilling, ut oktober. Planen er at hun får en økning på 30 prosent i november, 40 prosent i desember og 70 prosent i januar. Fra og med 1. februar skal hun tiltre stillingen 100 prosent, sier Røen.

Lang erfaring

Helene har 25 års erfaring fra butikkdrift og har de siste 15 årene jobbet som butikksjef og daglig leder ved Interoptik Futura – den nest største optikkbutikken i Møre og Romsdal. Før hun kom til Kristiansund, var hun blant annet butikksjef ved Helgeland Synssenter i 10 år.

I uttalelsen fra Alti heter det at Helene kjenner varehandelen i Kristiansund meget godt. Som langvarig medlem av markedsrådet på Alti Futura, har hun jobbet tett med senterledelsen og kjenner godt til butikkene på Alti-sentrene i Kristiansund.

Hun har også en periode vært medlem av sentrumsforeningen i Kristiansund, på vegne av Futura, hvor det ble jobbet bevisst med å skape kontakt mellom de næringsdrivende i sentrum og på Futura, med mål om å gjøre Kristiansund til et regionsenter.

Helene har mange tanker om hva det bør jobbes videre med for å lykkes som regionsenter: Hun påpeker at «aktørene er avhengige av hverandre og samspillet mellom handelsnæringen, kommuner, politikere og kultur, er nøkkelfaktorer for å lykkes i Kristiansund».

Artikkeltags