Kristiansund Frps ordførerkandidat klar

Robert Nordvik er Kristiansund Frps ordførerkandidat i det kommende kommunestyrevalget.

Robert Nordvik er Kristiansund Frps ordførerkandidat i det kommende kommunestyrevalget. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Kristiansund Fremskrittsparti (Frp) avholdt sitt nominasjonsmøte forrige uke. Der ble det klart at leder for lokallaget, Robert Nordvik, står øverst på deres valgliste i det kommende kommunestyrevalget.

Her er de ti første på Kristiansund Frps valgliste:

  1. Robert Nordvik
  2. Nils Einar Bjerkås
  3. Addy-Anne Vevang
  4. Svein Kvalvåg
  5. Erik Aukan
  6. Ørjan Johansson
  7. Terje Bratt
  8. Steinar Angell
  9. Heidi T. Yttervik
  10. Else Karin Skarvøy

De tre første på listen kumulerte. Totalt skal valglisten bestå av 20 personer, de siste ti vil også være nummererte og skal annonseres etter hvert. Det sier ordførerkandidat Robert Nordvik, ordførerkandidaten gleder seg til å ta fatt på valgkampen.

– Vi mener vi har fått stablet på plass en god liste. Nå er vi klare til å starte med valgkampen, sier Nordvik til Tidens Krav.

Kristiansund Frp har sett seg lei av den siste tidens uroligheter i Kristiansund kommune. Det første blant annet til at lokallaget fremmet et mistillitsforslag mot sittende rådmann Arne Ingebrigtsen.

– Var det en tjuvstart på valgkampen, kanskje?

– Nei. Absolutt ikke. Vi håper å få ryddet opp i den lokalpolitiske situasjonen så fort som mulig. Det var ikke et valgkamptrekk fra vår side. Eldre, og deres situasjon, er noe som står Kristiansund Frp nært. Nå har vi fått på plass en liste som vi mener kan betjene Kristiansunds befolkning på en god måte, fortsetter Nordvik.

Artikkeltags