Endret kjøremønster i Seivika

Fergekaia i Seivika.

Fergekaia i Seivika. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Må bruke parkeringsplassen som veibane når liggekaia skal utvides.

DEL

Liggekaia i Seivika skal utvides for å kunne ta imot nye og større ferger.

Når arbeidet starter blir det endret kjøremønster for kjøretøy som skal av og på ferga.

Det skal monteres en ny støtte i sjøen, havbunnen skal mudres noe og man skal etablere en bedre gangvei inne på land. Arbeidet med dette starter førstkommende mandag, 18. februar.

- Vi oppgraderer også belysning og reparerer plastring av fylling i sjøen. I forbindelse med dette blir det nødvendig å endre kjøremønsteret på Seivika fergekai en periode, sier prosjektleder Olav Megrund i Statens vegvesen på vegvesenets hjemmesider.

De neste to ukene vil anleggsarbeidet føre til at innkjørselen til parkeringsplassene som ligger nærmest fergekaien mot nord vil bli sperret av. Også veien mot kaia vil bli sperret.

Trafikken av og på ferga vil i stedet bli ledet via parkeringsplassen. Dette fører til at det vil være begrenset med parkeringsplasser i området.

Innkjørselen til parkeringsplassene som ligger nærmest fergekaia på Seivika vil bli avstengt fra mandag 18. februar og fram til fredag 1. mars. Arbeid på kaia fører til at trafikken av og på ferga vil gå via parkeringsplassene på nordsida.

Innkjørselen til parkeringsplassene som ligger nærmest fergekaia på Seivika vil bli avstengt fra mandag 18. februar og fram til fredag 1. mars. Arbeid på kaia fører til at trafikken av og på ferga vil gå via parkeringsplassene på nordsida. Foto:

Artikkeltags