Ny kalender på tk.no og i papirutgaven

– Kalenderen på tk.no slik du kjenner den vil nå endre seg, forteller sjefredaktør Ole Knut Alnæs og journalist Ellen-Marie Pedersen-Gustad.

– Kalenderen på tk.no slik du kjenner den vil nå endre seg, forteller sjefredaktør Ole Knut Alnæs og journalist Ellen-Marie Pedersen-Gustad. Foto:

Av
DEL

Kalenderen på tk.no og på side 11 i papiravisa opplever vi som to kjærkomne tilbud til våre lesere. Ikke minst er det en viktig kanal for mange arrangører av små og store arrangement.

I disse dager avvikles den eksisterende løsningen som brukes av mange av Amedias 72 aviser. Ny løsning er på plass, og den lanserer vi nå. Endringene fra det gamle systemet er få.

– Teknologien bak løsningen vi har brukt til nå stammer fra før Facebook ble lansert, og det er ikke mulig å vedlikeholde den lenger. Vi har derfor valgt et enklere system, som vi mener dekker behovet både for arrangører og publikum, sier sjefredaktør Ole Knut Alnæs.

Bredde

Fra nå av skal du bruke dette skjemaet for å legge inn arrangementer som skjer på Nordmøre.

Alle arrangementer som til nå er lagt inn via det gamle systemet blir automatisk med over.

Slik bruker du skjemaet

Skriv inn e-postadressen din. Dette for at du skal få en kvittering på innsendt arrangement.

Skriv inn navn på arrangementet. Eksempelvis årsmøte, søndagsskole, konsert, bridgekveld, etc.

Det er ikke mulig å legge inn frister for påmeldinger. Det må være et konkret arrangement, på en konkret dato.

Skrive noen ord om arrangementet.

Velg så en kategori på arrangementet, etter forslagene som ligger der.

Skriv inn hvor arrangementet er.

Velg kommune, sett dato og klokkeslett, trykk send.

Merk at du skal legge inn arrangementet på den datoen det faktisk skjer. Vi sørger for at det komme i avisa inntil tre ganger.

Vi ønsker å vise både store og små arrangementer av alle slag, så lenge de er åpne og interessante for flere.

Tidens Krav står fritt til å redigere det som sendes inn. Avisen kan dele kalenderinformasjon videre med sine partnere, for eksempel reiseliv og offentlige etater.

– Vi ønsker å vise både store og små arrangementer av alle slag, så lenge de er åpne og interessante for flere. Vi mener at den nye løsningen er en god for kalenderen vår, og håper nordmøringene vil fortsette å bruke den så mye og så bredt som de har gjort de siste årene, sier journalist Ellen-Marie Pedersen-Gustad.

Hun er prosjektleder for Tidens Kravs kalender, og redigerer daglig side 11.

– Det er flott å se hvor mange små og store arrangementer som gjennomføres i alle kriker og kroker av regionen vår. Vi vil gjerne være med å vise dette fram. For oss er kalenderen også en kilde til tips for saker vi kan skrive om, sier Pedersen-Gustad.

Lever i tide

Kalenderen på nett slik du kjenner den i dag blir borte. I stedet vil redaksjonen presentere hva som skjer på Nordmøre i de kommende dagene. Det betyr at når du legger inn et arrangement så vil den ikke vises på nett med en gang. Redaksjonen vil oppdatere en oversikt daglig.

Innleveringsfristen er som før, klokka 10.00 dagen før arrangementet finner sted. For å få det med i mandagens avis må det være lagt inn i l løpet av fredagen. Som før sørger vi for at arrangementet blir med i papiravisa inntil tre ganger.

For at kalenderen skal blir så oversiktlig som mulig, for alle, er det fint om teksten er enkel og presis. Tenkt at også de som ikke kjenner til arrangementet skal forstå hva det handler om

– Det du legger inn må være et konkret arrangement, på gitt dato, klokkeslett og sted. Eksempelvis notiser om påmeldingsfrister vil ikke bli tatt med, sier Pedersen-Gustad.

Merk også at dette er et skjema som ikke lagrer opplysninger fra gang til gang, så du må skrive inn alle opplysningene hver gang hvis du skal legge inn flere arrangementer. Muligheten for å legge inn bilder er dessverre borte.

Artikkeltags