Les dagens Tidens Krav og alle våre utgaver tilbake til 2009 på nett

DEL

Tidens Kravs papirutgave er også tilgjengelig på nett, som e-avis.

Denne er helt lik avisa som du får i postkassen, men kan altså leses på pc, nettbrett eller mobil.

På vår nettside har våre abonnenter tilgang til alle våre utgaver tilbake til februar 2009.

Det er mulig å søke etter artikler både på navn, innhold i saken og dato. Du finner alle søkemulighetene ute til høyre, når du har åpnet en e-avis.

Les dagens e-avis her. (Krever innlogging)

I denne linken finner du også e-avis-arkivet.

Krisemillioner

Lørdag 5. september 2009 kunne du i Tidens Krav lese om at LO så med bekymring på at utenlandske entreprenører utkonkurrerte lokale krefter i kampen om oppdragene. Spesielt prosjekter som ble finansiert gjennom regjeringens krisepakke.

På Averøy krevde de 1,3 millioner mer for å få et hensiktsmessige busstilbud i kommunen, og mellom Averøy og Kristiansund.

I lørdagsseksjonen hadde vi en reportasje fra Haltenbanken, vi hadde besøk Hustad fengsel og i portrettet hilset vi på Merete Bratsberg Aae.

Les hele saken og andre nyheter fra 5. september 2009 her

Daglige tilbakeblikk

I papiravisen har vi daglig tilbakeblikk på nyhetsbildet for 10, 25 og 50 år siden. De kan du lese under her. Utvalget av saker er ikke alltid nøyaktig på datoen det sto på trykk, men innenfor samme uke.

10 år siden

Mens de minste likte geiter og ender, ble fire jenter fra Eide forelsket i lama under Dyregod-dagene på Batnfjordsøra i går. – De er så annerledes og søte, sier Linn Beate Strand. – Har du sett hvor kule de er, kommenterer Janne Kaldvannsvik med entusiasme.

25 år siden

 – Vi starter opp med kirkeskolen på Nordlandet igjen på tirsdag, sier diakon Marit Rangøy Gangestad og sogneprest Leif Thingnes. Kirkeskolen på Nordlandet var svært populær i de 15 årene den ble drevet. – Vi hadde opptil 45 elever iblant, men for det meste var det 25–30 elever til stede. Nå er det altså klart for en ny runde med kirkeskole.

50 år siden

Det har meldt seg over 200 søkere til opptaksprøvene ved Kristiansund Musikkskole. Skolen har bare plass til 100 elever, og en vil trolig allerede i denne uken ha klart hvem som får plass. Peder Rensvik, som er instruktør i Kristiansund, opplyser at interessene spenner over et vidt spekter.Artikkeltags