Les dagens Tidens Krav og alle våre utgaver tilbake til 2009 på nett

DEL

Tidens Kravs papirutgave er også tilgjengelig på nett, som e-avis.

Denne er helt lik avisa som du får i postkassen, men kan altså leses på pc, nettbrett eller mobil.

På vår nettside har våre abonnenter tilgang til alle våre utgaver tilbake til februar 2009.

Det er mulig å søke etter artikler både på navn, innhold i saken og dato. Du finner alle søkemulighetene ute til høyre, når du har åpnet en e-avis.

Les dagens e-avis her. (Krever innlogging)

I denne linken finner du også e-avis-arkivet.

Nektet å kjøre bussen

Bussjåførene som kjørte langs Oppdølsstranda varslet gjennom Transportarbeiderforbundet at de nektet å kjøre langs den rasutsatte veien, før det kom på plass sikirnger. På tre månender hadde det gått tre store ras og folket i Sunndal følte seg på ingen måte trygge. Politimester Arnstein Nilssen kunne stenge veistrekningen, men ville på dette tidspunktet i 2009 ikke gjøre det.

Tidens Krav hadde seks sider om Oppdølsstranda i avisa 18. juni 2009.

Les e-avisa fra 18. juni 2009 her.

Daglige tilbakeblikk

I papiravisen har vi daglig tilbakeblikk på nyhetsbildet for 10, 25 og 50 år siden. De kan du lese under her. Utvalget av saker er ikke alltid nøyaktig på datoen det sto på trykk, men innenfor samme uke.

10 år siden

Sunndals jentelag er klare for kvartfinalen i NM. – Dette er ikke på nivå med Norway Cup-seirene ennå. Men det begynner jo å dra seg til nå... Gunnar Furu var tydelig fornøyd etter at Sunndals jentelag for 16-åringer i kveld slo Verdal 4-1 hjemme på Sande. Dagens kamp var åttededelsfinale i cupen. NFF har nå nemlig startet med NM også for årsklassen under junior.

25 år siden

Ann Kristin banket alle gutta. Hun ble feiret med bløtkake og blomster. 18-årige Ann Kristin Høgseth ble historiens første jente som vant junior-NM i skotthyll. I finalen banket hun alle de 11 guttene. Mørekretsen har dermed fått sin aller første norgesmester. – Jeg hadde et visst håp om hevde meg, men ikke at jeg skulle gå helt til topps, sier gulljenta.

50 år siden

På medlemsmøtet onsdag kveld ble det endelig vedtatt at Kristiansund Sjakklubb kommer til å søke om å få arrangere neste års norgesmesterskap i sjakk. Klubben har aldri tidligere stått for dette arrangementet, og det er av den grunn svært sannsynlig at klubben får turneringen hit til byen. Mesterskap vil bli arrangert i Idrettshallen.

Artikkeltags