Les dagens Tidens Krav og alle våre utgaver tilbake til 2009 på nett

DEL

Tidens Kravs papirutgave er også tilgjengelig på nett, som e-avis.

Denne er helt lik avisa som du får i postkassen, men kan altså leses på pc, nettbrett eller mobil.

På vår nettside har våre abonnenter tilgang til alle våre utgaver tilbake til februar 2009.

Det er mulig å søke etter artikler både på navn, innhold i saken og dato.

Du finner alle søkemuligheten ute til høyre, når du har åpnet en e-avis.

Les dagens e-avis her. (Krever innlogging)

I denne linken finner du også e-avis-arkivet.

Daglige tilbakeblikk

I papiravis har vi daglig tilbakeblikk på nyhetsbildet for 10, 25 og 50 år siden. De kan du lese under her. Utvalget av saker er ikke alltid nøyaktig på datoen det sto på trykk, men innenfor samme uke.

10 år siden

En kristiansunder vant nesten 8 millioner kroner i Lotto lørdag kveld. Det er Norsk Tipping som melder dette på sine hjemmesider. To hadde tallene 4, 11, 14, 18, 29, 30, 31, den ene av dem var en mann fra Kristiansund, den andre en mann fra Sarpsborg. Premien for sju rette er 7.898.925 kroner.

25 år siden

Overtar Systemhuset. Byggsystem A/S i Kristiansund har sikret seg alle rettigheter til å drive salg og oppføring under Systemhus-navnet. – Firmaet har lagt avgjørende vekt på friske hjem-konsept under vurderingen av kjedesammenslutning, sier Geir Jektvik. Avtalen omfatter salg og oppføring av boliger på Frei.

50 år siden

Nordmøre Arbeiderparti skal ha årsmøte i Folkes Hus lørdag og søndag. Alt tyder på at det vil bli et meget godt oppmøte. Fra sentralstyret kommer nestformannen i Arbeiderpartiets stortingsgruppe, Guttorm Hansen. Hansen er kjent som en meget god foredragsholder. Fire medlemmer vil få hederstegn med diplom.

Artikkeltags