Les dagens Tidens Krav og alle våre utgaver tilbake til 2009 på nett

DEL

Tidens Kravs papirutgave er også tilgjengelig på nett, som e-avis.

Denne er helt lik avisa som du får i postkassen, men kan altså leses på pc, nettbrett eller mobil.

På vår nettside har våre abonnenter tilgang til alle våre utgaver tilbake til februar 2009.

Det er mulig å søke etter artikler både på navn, innhold i saken og dato. Du finner alle søkemulighetene ute til høyre, når du har åpnet en e-avis.

Les dagens e-avis her. (Krever innlogging)

I denne linken finner du også e-avis-arkivet.

Daglige tilbakeblikk

I papiravisen har vi daglig tilbakeblikk på nyhetsbildet for 10, 25 og 50 år siden. De kan du lese under her. Utvalget av saker er ikke alltid nøyaktig på datoen det sto på trykk, men innenfor samme uke. Journalist Eilif Odde hadde vært med på vandringen fra utstilling til utstilling. Det ble totalt 25 stopp på tre-fire timer. Her var utstillinger med både store navn og lokale barnehager. Eneste skår i gleden denne dagen var at fotografen Joyce Tenneson ikke hadde fått bildene sine gjennom tollen, og utstillingen hennes måtte avlyses.

10 år siden

60 år etter starten er det bare å slå fast at Cirkus Arnardo ennå slår gnister. For ikke å si ildtunger. De er Norges eldste sirkus, og kanskje Norges nasjonalsirkus i kraft av sitt navn alene. Om programmet ikke er like fyldig som for noen tiår siden, og teltet noe mindre fullt, er det ingen tvil om at jubileumsprogrammet holder mål.

25 år siden

To over 180 km/t i Krifast-tunnelen. Det lekes med livet i Krifast-tunnelen. Nye målinger er foretatt av Veivesenet, og det har avslørt enorme hastigheter gjennom den drøyt fem kilometer lange tunnelen under Freifjorden. Målingene danner grunnlag for vurderingen av om det skal gis klarsignal for automatisk fartsovervåkning i tunnelen.

50 år siden

Solgløtt ga vårlig feststemning ved feiringen av 17. mai i Kristiansund. Det ble den folkefesten man hadde håpet på. Til tross for en kald vind, opplevde man at sola rett som det var tittet fram fra skydekket og barn samlet seg i gatene allerede fra tidlig på dagen.

Artikkeltags