Inviterer næringslivet på Nordmøre til dialogmøte om Campus Kristiansund

Prosjektleder Roland Mauseth håper nærlingslivet vil være med å diskutere Campus Kristiansund.

Prosjektleder Roland Mauseth håper nærlingslivet vil være med å diskutere Campus Kristiansund.

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Campus Kristiansund og Kristiansund og Nordmøre Næringsforum (KNN) inviterer næringslivet på Nordmøre til dialogmøte om Campus Kristiansund.

Dette skjer førstkommende mandag, 22. oktober.

Formålet med møtet er å bli litt mer konkret på hva det å utvikle en campus betyr, hvilke fordeler det kan gi bedriftene å være til stede på campus, og hvordan næringslivet selv kan bidra for å gjøre Campus Kristiansund til en attraktiv arena.

– Innholdet er den største delen av jobben med å utvikle Campus Kristiansund. Vi skal lage utdanninger som er nasjonalt attraktive, bygge sterkere forskingsmiljø og utvikle fasiliteter som næringsliv og offentlig sektor kan dra nytte av i sin utvikling. Noe av nøkkelen til å lykkes med det, er å koble næringslivet tett på forsking og utdanning, også i oppbyggingen av Campus Kristiansund, sier prosjektleder Roland Mauseth.

Han håper på gode diskusjoner på mandagens møte.

Som innledning til diskusjonen blir det fem korte innlegg fra noen som allerede er i ferd med å ta grep på Campus Kristiansund; SpareBank1 Nordvest, Vindel, Skretting, NEAS og Høgskolesenteret.

Det blir også en kort status på Campusprosjektet generelt.

Mer informasjon finner på nettsidene til KNN.

Artikkeltags