Dagligvarebutikk i Kristiansund nominert til årets matgledebutikk

Henning Rustadstuen er butikksjef ved Extra Kristiansund. Han gleder seg over at butikken er nominert til Årets matgledebutikk i Norge i klassen for lavpris.

Henning Rustadstuen er butikksjef ved Extra Kristiansund. Han gleder seg over at butikken er nominert til Årets matgledebutikk i Norge i klassen for lavpris.

Artikkelen er over 2 år gammel

Extra Kristiansund er nominert til dagligvarebransjens prestisjetunge pris Årets Matgledebutikk.

DEL

Årets Matgledebutikk er en landsomfattende konkurranse arrangert av TINE i samarbeid med bransjebladet Dagligvarehandelen. TINE og Extra har kommet fram til at Extra Kristiansund skal nomineres til prisen. Dette er noe butikksjef Henning Rustadstuen naturlig nok gleder seg over.

– Jeg er stolt over at de har stor tro på vår butikk og våre ansatte, sier Rustadstuen i en pressemelding.

Butikkene vurderes blant annet på salg av kampanjevarer, sortiment, eksponering og service. Det konkurreres i to klasser, fullsortiment og lavpris, og Extra Kristiansund er nominert i klassen for lavpris.

– Vi ønsker å skape matglede i butikken vår. De ansatte gjør en kjempeinnsats for dette gjennom å engasjere og inspirere kundene våre, som også er våre medeiere. Å bli nominert til Årets Matgledebutikk viser at vi gjør en god jobb og det gir oss ekstra motivasjon til å strekke oss litt lenger, sier Rustadstuen.

En finalist fra hver dagligvarekjede vil gå videre i konkurransen. Finalistene vil få besøk av en jury i tillegg til en såkalt mystery shopper, en ukjent kunde som tar med seg handleopplevelsen tilbake til juryen.

Finalen av Årets Matgledebutikk er på Ostens Dag 25. oktober.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken