Dette skjedde i natt: Pågrepet etter biljakt, siktet for drap

En kvinne ble funnet død i en bil sør i Malmö torsdag kveld. Politiet mistenker at hun ble drept.

En kvinne ble funnet død i en bil sør i Malmö torsdag kveld. Politiet mistenker at hun ble drept. Foto:

Av

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til lørdag 16. november.

DEL

Ni år gammel gutt savnet i Oslo

OPPDATERT: En ni år gammel gutt fra Veitvet i Oslo som har vært savnet siden fredag ettermiddag, er funnet i god behold.

– Gutten er til rette og i god behold, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter like etter klokken halv ti lørdag formiddag.

Politiet og frivillige letemannskaper avslutter dermed søket som har pågått siden lørdag natt. Gutten ble sist sett klokken 14 fredag.

En av hypotesene politiet hadde, var at gutten ved et uhell kunne ha blitt låst inne på skolen eller på Veitvet senter, men søk i begge bygningene viste at gutten ikke befant seg der.

Lørdag morgen søkte både politiet og frivillige letemannskaper i området rundt Veitvet skole i bydel Bjerke i Oslo.

Både helikopter og hundepatruljer ble satt inn i søket hvor også frivillige fra Norsk Folkehjelp, Norske Redningshunder og Røde Kors deltok.

Dansk mann pågrepet etter drap i Malmö

En dansk 27-åring ble fredag kveld pågrepet etter en biljakt i Danmark. Mannen er siktet for å ha drept en 24 år gammel kvinne i Malmö i Sverige.

Politiadvokat Kajsa Cavallin sier i en pressemelding at ettersom den siktede ennå ikke er varetektsfengslet, kan de ikke si noe om bevisgrunnlaget i saken eller hva som gjør at den pågrepne 27-åringen er siktet for drap.

Siktet skoleskytter i California er død

16 år gamle Nathaniel Berhow, som er siktet for å stå bak skytingen på en skole i Santa Clarita i California der to ble drept, døde fredag.

Ifølge politiet viser videoovervåkingskamera at han skjøt seg selv i hodet etter at han skjøt og skadet fem andre på Saugus High School.

Lovende start for Hovland og Ventura

Da golfproffene omsider kom i gang i Mexico fredag, gikk Viktor Hovland første runde på 68 slag, mens Kristoffer Ventura gikk en 69-runde.

Så langt i turneringen ligger Hovland på en 31.-plass og Ventura på en 44.-plass. Danny Lee fra New Zealand leder turneringen etter at han gikk en 62-runde.

Fem Morales-tilhengere drept i sammenstøt

Fem tilhengere av den avgåtte presidenten Evo Morales ble drept da sikkerhetsstyrker åpnet ild under en demonstrasjon i Sacaba i Bolivia fredag.

I tillegg til at fem ble drept, ble 75 såret under sammenstøtene, sier sykehusdirektør Guadalberto Lara i Sacaba til nyhetsbyrået AP. Over 100 personer er pågrepet, opplyser myndighetene.

Artikkeltags