Klare for Dyregod-dagane

Formann Asbjørn Undlien på hesten Vakur (til venstre) og dreng Ole Øverland gleder seg til opplevelsesmessa på Batnfjordsøra 2. til 4. september.

Formann Asbjørn Undlien på hesten Vakur (til venstre) og dreng Ole Øverland gleder seg til opplevelsesmessa på Batnfjordsøra 2. til 4. september.

Artikkelen er over 8 år gammel

I september arrangeres Dyregod-dagane på Batnfjordsøra og det er langt ifra bare for bønder.

DEL

Dyregod-dagane arrangeres for tredje år på rad og er ei opplevelsesmesse for hele familien, med fokus på landbruk og bygdenæringer. Det blir kurs og konferanser, aktiviteter, opplevelser, fesjå, salgsmesse, drengatlon, eventyrskog og mye mer.

Dyregod- daganes sekretariat har flyttet inn i nytt lokale i sentrum av Batnfjorden sammen med aksjeselskapet Sus.

– Dyregod-dagane er et dugnadsprosjekt og vi er stolte av å få det til for tredje gang, sier Ole Øverland.

Nytt av året er et stort messetelt og vandrepokaler til beste dyr på fesjåa og beste dyr på valpe- og kaninutstillinga. Det blir underholdning, informasjon, pub, dans, og gudstjeneste i teltet.

Det blir også aktiviteter og opplevelser for barn og ungdom. 10. klassene ved alle skolene i fylket har fått tilbud om en annerledes skoledag og gratis skyss til messa på fredagen. For de minste er det barneteater med Teateret vårt og Eventyrskog med blant annet dyr, ansiktsmaling og eventyr.

Det er fortsatt mulig å melde seg på drengatlonet. Arrangørene ønsker flere deltakere fra andre kommuner. Det blir også direktesendt valgdebatt i regi av NRK Møre og Romsdal fra Gjemnes.

– Sentrale hovedkandidater vil delta, så det blir spennende, sier Øverland.

Artikkeltags