Se hele episoden her

Artikkelen er over 5 år gammel

Sjekk hva som skjer i «Løfgrenda» i jula når de to livsinkompetente brødrene Ruben og Edvin fanger nissen, for så å ende opp med å redde jula for barnehjemsbarna.

DEL

Brødrene Ruben og Edvin Løfgren fra Kristiansund bor på østlandet og jobber som frilansere i filmbransjen.

De jar gått den tunge veien fra å være statister til å bli skuespillere og castere. Ruben skriver i tillegg på noen manus, og prøver seg litt som produsent i samme slengen.

- Ruben har blant annet blitt spurt av Morten Ramm om å skrive tekstforslag til sketsjef for ham, skriver brødrene Løfgren i en e-post til Tidens Krav.

Denne jula har gutta, som ble intervjuet på Lindmo tidligere i høst, laget en liten juleepisode hvor de fanger Nissefaen, som Edvin kaller ham, for å kunne få oppfylt alle de julegaveneønskene de ikke fikk som små.

Episoden, som du ser øverst i artikkelen, er laget med nullbudsjett og minimalt med ressurser.

- Vi planlegger å lage en 24 episoders julekalender for web-tv-plattformen til neste jul. Da med mer penger og ressurser dersom vi får det som vi vil, skriver brødrene i e-posten.

Sjekk hva som skjer i «Løfgrenda» i jula når de to livsinkompetente brødrene Ruben og Edvin fanger nissen, for så å ende opp med å redde jula for barnehjemsbarna i videoen øverst i artikkelen.

Artikkeltags