Jemar Norpower tar bølgen

Øyvind Ødegaard (til venstre), Workboat Manager i CGG Veritas og Johs Ersnes, eier av Jemar Norpower

Øyvind Ødegaard (til venstre), Workboat Manager i CGG Veritas og Johs Ersnes, eier av Jemar Norpower Foto:

Artikkelen er over 9 år gammel

Kristiansundsbedriften har inngått sin største ordre noensinne om produksjon og levering av inntil 17 seismikk arbeidsbåter til ett av verdens største seismikkselskap, CGGVeritas.

DEL

De nye arbeidsbåtene inngår i CGGVeritas' strategiske plan for å styrke posisjonen som markedsleder innen seismikk til havs.

Nyutviklede arbeidsbåter

Båtene som leveres av Jemar Norpower AS, er nyutviklede 30 fot store arbeidsbåter, og prototypen ble presentert i mai 2010.

- Kontrakten utgjør for oss en bekreftelse på at vårt utviklingsarbeid de siste 3-4 årene har vært vellykket. I tillegg til den inngåtte kontrakten har vi merket stor interesse for den nye arbeidsbåten fra andre seismikkselskap, heter det i en pressemelding fra selskapet.

To båter av samme type er tidligere i år levert til kinesiske BGP Marine.

Kontrakten gjelder levering i 2011 av fem arbeidsbåter med opsjon på ytterligere tolv båter i perioden 2012-2013.

Ledende

Jemar Norpower AS produserer arbeids- og fiskebåter i plast fra 16 til 43 fot. Bedriften har lenge vært blant verdens ledende produsenter av spesialbygde arbeidsbåter til seismikkskip. Bedriften har ca. 20 ansatte og er en del av Jemar-gruppen som har sine aktiviteter innen fisk, eiendom, yrkesbåter og investeringer.

Mer om gigantkontrakten til Jemar Norpower i TKTV fredag og Tidens Krav lørdag.

Artikkeltags