SpareBank 1 Nordvest blir hovedbank for nye Hustadvika kommune

Administrasjonssjef Per Sverre Ersvik i Hustadvika kommune, Adm. dir. Odd Einar Folland i SpareBank 1 Nordvest og leder for bedriftsmarked, Rune Solli.

Administrasjonssjef Per Sverre Ersvik i Hustadvika kommune, Adm. dir. Odd Einar Folland i SpareBank 1 Nordvest og leder for bedriftsmarked, Rune Solli.

Artikkelen er over 1 år gammel

Onsdag signerte SpareBank 1 Nordvest og Hustadvika kommune ny hovedbankavtale.

DEL

SpareBank 1 Nordvest blir hovedbank for det som fra 1. januar 2020 blir fylkets fjerde største kommune, Hustadvika.

– For oss i SpareBank 1 Nordvest ligger det stor prestisje med å bli tildelt en slik kontrakt. Ikke minst er det viktig fordi vi med de kravene som settes får utviklet vår egen kompetanse og tjenestetilbud, sier administrerende direktør Odd Einar Folland i SpareBank 1 Nordvest i en pressemelding.

Utvikling

En hovedbankavtale innebærer at en kommunes samlede behov for betalingsformidling og banktjenester blir håndtert av en fast partner.

– Avtalen er viktig for fortsatt høyt fokus på utvikling av gode og verdiskapende løsninger til bankens kommunekunder, sier leder for bedriftsmarked i SpareBank 1 Nordvest, Rune Solli

Hustadvika kommune, som formelt etableres fra 1. januar 2020, etter en sammenslåing av kommunene Eide og Fræna, inviterte tidligere i år til anbudskonkurranse om levering av hovedbankforbindelse. I slutten av mai var det klart at Sparebank 1 Nordvest var innstilt som hovedbank til kommunen som vil få cirka 13.250 innbyggere.

Tilfører kompetanse

Administrasjonssjef Per Sverre Ersvik i Hustadvika kommune påpeker at det var en jevn konkurranse, hvor både pris, kvalitet, service og rådgivning ble lagt til grunn.

– Forventningene våre går på at det i tillegg til å være en bank som skal håndtere våre transaksjonsbaserte behov, som for eksempel fakturahåndtering og lønnskjøring, skal være en samarbeidspartner og rådgiver som skal tilføre oss kompetanse som vi selv ikke besitter eller har valgt å ikke bygge opp selv, sier Ersvik.

Avtalen gjelder for to år med mulighet for forlengelse i ett år.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken