Hjorten er åpnet

Angela Oerlemans like før dørene ble åpnet til Hjorten Batnfjord tirsdag formiddag. Foto: Bjørn A. Hansen

Angela Oerlemans like før dørene ble åpnet til Hjorten Batnfjord tirsdag formiddag. Foto: Bjørn A. Hansen

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Gjemnes: Klokka 10 i formiddag åpnet Hjorten Batnfjord for servering igjen, og den første dagen står hjemmelagde kjøttkaker på menyen.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisa og alt innhold på nett

Det nederlandske paret Joël Laske og Angela Oerlemans lovte god norsk tradisjonskost når de fikk åpnet serveringsstedet på Batnfjordsøra etter en omfattende oppussing, og hva var da mer selvsagt enn kjøttkaker som dagens rett på åpningsdagen.

– Og med hjemmelaget ertestuing, smiler servitør Oerlemans.

Framover blir det laget tradisjonskost av lokale råvarer, og selvfølgelig også hjort på Hjorten. Allerede står juletallerken på a la carte-menyen, og det betyr pinnekjøtt, hjemmelaget surkål og rødkål, hjemmelaget kålrabistappe, medisterkaker, julepølse, kokte poteter og pinnefett.

– Vi tror det blir bra besøk her i dag, sier Oerlemans, klar med menyen i de lyse og trivelige lokalene.

I siste formannskapsmøte fikk paret godkjent både serveringsbevilling og skjenkebevilling

Artikkeltags