Remme har fått ny direktørjobb

Espen Remme blir ny direktør i NHO Møre og Romsdal.

Espen Remme blir ny direktør i NHO Møre og Romsdal.

Tidligere helsedirektør Espen Remme (47) blir ny regiondirektør i NHO Møre og Romsdal.

DEL

– NHO er en viktig aktør og har en sentral rolle i å sikre bedriftene best mulig rammevilkår og gunstig konkurranseposisjon. Jeg er glad og motivert for å jobbe med dette i vår region, sier den påtroppende direktøren i en pressemelding.

Espen Remme har vært administrerende direktør i Helse Møre og Romsdal og styreleder i Sjukehuset i Nordmøre og Romsdal. Han har også erfaring som rådgiver i SINTEF Bedriftsutvikling og styremedlem i NTNU.

- Vi er svært glad for at Espen vil komme til oss og lede vårt kontor i NHO Møre og Romsdal. Espen har bred erfaring fra hele regionen, har lang ledererfaring og kjenner regionens næringsliv svært godt. Han har dermed de beste forutsetninger for å lykkes sammen med vårt gode lag i regionen, sier direktør for medlem og regioner i NHO, Christian Chramer i pressemeldingen.

Styreleder i NHO Møre og Romsdal, Erik Espeset skriver i pressemeldingen at han ser frem til samarbeidet med den nye regiondirektøren:

- Med ansettelsen av Espen Remme som ny regiondirektør vil vi kunne videreføre den viktige jobben som NHO Møre og Romsdal gjør i vår region. Espen bringer inn erfaring fra privat næringsliv og offentlig sektor som vil være svært nyttig for NHOs medlemmer og for den jobben vi skal gjøre i årene som kommer, sier Espeset.

NHO Møre og Romsdal har ca. 1580 medlemmer med nesten 30 000 årsverk og ledes i dag av Torill Ytreberg som sitter som regiondirektør ut året. Espen Remme tar over roret 1. januar 2020.

Ble bedt om å gå

Styret i Helse Møre og Romsdal vedtok i styremøte mandag 29. april at de vil løse Espen Remme fra stillinga som administrerende direktør.

Skal nedbemanne – og ansetter en direktør til

Artikkeltags