Gå til sidens hovedinnhold

Heim Senterparti er stiftet

Artikkelen er over 3 år gammel

Onsdag 4. april ble Heim Senterparti stiftet. Halsa ,Hemne og Snillfjord Senterparti har jobbet med sammenslåingsprosessen siden tidlig i høst og er nå glade for at et nytt lag er på plass.

Dette melder partiet selv i en pressemelding.

På møtet presenterte nominasjonskomiteen de tre toppkandidatene på lista. Odd Jarle Svanem, sittende ordfører i Hemne, blir ordførerkandidaten til Heim Senterparti. Svanem har tidligere vært med i lokalpolitikken, men tok åtte års pause før kommunereformen kom på bordet. Da ble lokalpolitikeren motivert for å gå inn i politikken igjen. Reformen er ikke ferdig januar før 2020, derfor er Svanem motivert for å bidra videre i prosessen, skriver Heim Senterparti.

Svanem stiller som ordførerkandidat, men valget vil avgjøre om han får den rollen. På andreplass står Marte Halvorsen fra Halsa og på tredjeplass finner vi Snillfjords representant Geir Inge Fiske. Nominasjonskomiteen ønsker å bruke mer tid på å få på plass resten av lista.

Partiets styre ble også valgt. Jon Stølen ble valgt som leder (Hemne). Resten av styret består av Åse Torevik (Hemne), Anne Strand (Halsa), Arnfinn Volden (Snillfjord) og Merete Klevset (Halsa). På møtet fikk også Ola Borten Moe og Gunn Iveresen Stokke delt sine synspunkter om nye Heim kommune, hva som har skjedd etter at Trøndelag ble dannet, og ellers hva som rører seg rundt om i landet.

Styret i Heim Senterpart fra venstre: Arnfinn Volden, Anne Strand, Jon Stølen(leder), Åse Torevik og Merete Klevset. Odd Jarle Svanem, ordførerkandidat og andrekandidat Marte Halvorsen fra Halsa. Tredjekandidat Geir Inge Fiske fra Snillfjord var ikke til stede da bildet ble tatt.

Kommentarer til denne saken