Applauderte vedtak om sammenslåing

APPLAUS: Årsmøtet i Halsa Næringsforening vedtok sammenslåing med kollegene i Hemne fra og med 2020. Vedtaket skapte applaus rundt bordet.

APPLAUS: Årsmøtet i Halsa Næringsforening vedtok sammenslåing med kollegene i Hemne fra og med 2020. Vedtaket skapte applaus rundt bordet. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Halsa Næringsforening og Hemne Næringsforum blir én fra 1. januar 2020.

DEL

Tirsdag kveld var det årsmøter i de to næringsforeningene der saken om sammenslåing var på agendaen.

I Halsa ble det applaus rundt bordet da vedtaket ble fattet.

– Det er utrolig artig å få jobbe i ei næringsforening som gløder for utvikling og med medlemmer som selv er med og bidrar. Jeg må også få lov til å berømme styret mitt, som gjør det veldig fornøyelig for meg å dra på jobb. Vi er et godt team, sier Mari Westad, daglig leder i Halsa Næringsforening.

I Hemne er det også stemning for sammenslåing, men der trenger man et ekstraordinært årsmøte i september for å vedta avvikling av organisasjonen.

Prosjektleder Tora Vaagan Hofset ser ikke på det som et problem.

– Bedriftene i Hemne er positiv til sammenslåing. Vi ser fram til å jobbe sammen om de store utfordringene, og da tenker jeg blant annet på bo- og arbeidsattraktivitet. Nå kan vi også jobbe mye med intern handel. Bedriftene er nysgjerrige på hverandre, og det er positivt, sier Hofset.

Artikkeltags