Har du noen flotte bilder av Kristiansund?

Del dine kristiansundsbilder på Instagram og vær med i konkurransen om en bysykkel. Foto: Kristiansund kommune

Del dine kristiansundsbilder på Instagram og vær med i konkurransen om en bysykkel. Foto: Kristiansund kommune

Artikkelen er over 4 år gammel

Del bildene dine med #mittkristiansund på Instagram og vær med i konkurransen om en bysykkel.

DEL

2.-16. oktober pågår en Instagram-konkurranse kalt #mittkristiansund. Ta et kristiansundsbilde du ønsker å dele med andre, post det på Instagram, tagg det #mittkristiansund og bli med i konkurransen om en bysykkel.

Konkurransen, som er i regi av Kristiansund kommune, er satt i gang i forbindelse med et seminaret om byutviklingstiltak som pågår torsdag og fredag denne uken.

Riksantikvaren og Statens vegvesen startet i 2011 samarbeidet om prosjektet «Våre gater og plasser» for å markere den betydningen gater og plasser har for nasjonsbygging og samfunnsutvikling. Kristiansund kommune er med i prosjektet sammen med Kirkenes og Kongsberg.

Hovedfokuset på seminaret er å se nærmere på hvilke utfordringer byene står overfor, med Kristiansund som utgangspunkt.

I tilknytning til seminaret er det også laget en Mitt Kristiansund-utstilling i Folkets Hus. Her har en gruppe arkitektstudenter, på fritt grunnlag, laget skisser til byutviklingstiltak for Kristiansund. Her finner du en historisk fotoutstilling, kartbord der du selv kan tegne inn forslag, legoklosser og det nye kulturkvartalet, for å nevne noe.

Instagram-konkurransen #mittkristiansund blir en del av utstillingen, og bildene som kommer inn blir kontinuerlig vist på storskjerm. Premieutdelingen skjer lørdag 25. oktober.

Utstillingen åpnes for publikum førstkommende lørdag og blir åpen torsdager og lørdager fram til begynnelsen av desember.

Artikkeltags