Her er det jobb for deg mellom 15 og 17 år

Ungdomsrådet i Halsa i 2013 oppfordret unge i kommunen om å kaste seg ut i sommerjobb. Oppfordringen gjelder fortsatt.

Ungdomsrådet i Halsa i 2013 oppfordret unge i kommunen om å kaste seg ut i sommerjobb. Oppfordringen gjelder fortsatt. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Det er bare å kaste seg ut i det.

DEL

Halsa kommune søker etter ung arbeidskraft i sommermånedene.

Det er rett nok et begrenset antall jobber, men likevel et tilbud ungdommen setter pris på. Stillingene er innen pleie- og omsorgstjenesten, kjøkken – sykehjem samt teknisk avdeling – uteseksjonen.

Det er mulig å søke på alle tre områdene, men alle må søke via elektronisk søknadsskjema som er å finne på kommunens nettside.

Søknadsfristen er satt til 10. mai.

Om du ikke ønsker å jobbe i kommunen, eller får avslag på søknaden, fortvil ikke. Det kan være andre løsninger. Du kan nemlig ta kontakt med bedrifter i Halsa. De mottar tilskudd for å tilby sommerjobb til ungdom mellom 15 og 17 år.

Halsa kommune yter også tilskudd til bedrifter og organisasjoner som vil engasjere ungdom. Dette med bakgrunn i at det skal være lettere for ungdom å få tilgang til arbeidserfaring i lokalt næringsliv. Ungdom i målgruppen som ønsker jobb i en bedrift i Halsa, kan ta kontakt med den aktuelle bedriften og vise til dette tilskuddet.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken