Styret for HalsaLista er valgt

LEDER: Einar Vaagland er styreleder for HalsaLista, som stiller med valgliste til kommunevalget for Heim kommune til høsten.

LEDER: Einar Vaagland er styreleder for HalsaLista, som stiller med valgliste til kommunevalget for Heim kommune til høsten.

Artikkelen er over 1 år gammel

Einar Vaagland er styreleder for HalsaLista.

DEL

Før helga var det stiftelsesmøte for HalsaLista, som har ambisjoner om å stille som valgliste ved kommunevalget for Heim i september. Halsa blir ikke en del av nye Heim før 1. januar 2020, men ved valget i høst er det politikere til kommunestyret i Heim som skal velges.

Kommunestyret i Halsa blir samtidig avviklet.

Helt på tampen for fristen til å få godkjent valglister, har HalsaLista kommet på banen. Før helga ble det valgt styre, der initiativtaker Einar Vaagland ble valgt til styreleder.

Med seg i styret har den tidligere Ap-politikeren med seg følgende styremedlemmer: Irene Røe Vaagan (Sp-representant i dagens kommunestyre i Halsa), Torstein Hyldbakk, Vidar Henden og Oddny Løwe. Varamedlemmer/valgkomité: Anne Betten og Tove Kristin Aasbø. Revisor: Kristen Nordvik.

Torsdag 14. mars er det nominasjonsmøte, der kandidatene på HalsaLista skal velges. Vaagland opplyser til Tidens Krav at forslag til nominasjonslisten foreløpig ikke er klar.

Artikkeltags