Gå til sidens hovedinnhold

Ble vinner av første Næringsmot-pris

Artikkelen er over 4 år gammel

Vinneren av Halsa første Næringsmot-pris ble G.K. Røe AS ved eier Gunnar Kåre Røe. De fikk prisen for at de tør å satse nasjonalt, har jevn vekst og vilje til å prøve nye ting.

Halsa kommune og Halsa Næringsforening holdt åpent møte om næring og næringsutvikling torsdag. Det skriver nettstedet halsadig.no

53 stykker møtte, både fra politikken, kommuneadministrasjonen, næringslivet, SIV (i Surnadal), Kristiansund og Nordmøre Næringsforum og innbyggere for øvrig i Halsa.

Overraskelse

På slutten av møtet var det satt av tid til en overraskelse. Den besto av at ordfører Ola Rognskog delte ut den nye «Næringsmot-prisen» i Halsa.

Vinneren ble G.K. Røe AS ved eier Gunnar Kåre Røe. Han mottok prisen for at de tør å satse nasjonalt, har jevn vekst og vilje til å prøve nye ting. Bedriften har også klart å posisjonere seg i et vanskelig marked og er nå blitt en mellomstor bedrift og en betydelig arbeidsgiver i Halsa.

Ordføreren trakk fram at det var flere gode kandidater til prisen, og det er svært gode nyheter for Halsa. G.K. Røe AS var dog en meget verdig vinner og fikk en pris på 25.000 kroner og en flott blomsteroppsats fra Gammelbua Blomster.

Utvikling

Temaet på møtet var næringsutvikling og samarbeid mellom kommunen, næringsforeningen og næringsutøvere for å få til best mulig resultat. May Britt Roald fra HoppID-kontoret i Møre og Romsdal fylke fortalte om ordningene og skrøt av Halsa og innsatsen som er gjort her.

Steinar Johnsen fra Innovasjon Norge sitt Molde-kontor fortalte om støttemulighetene de har i tiden som kommer. Magny Strand fortalte om sitt næringsmot de siste 25 årene og for de neste år med eksempler fra den spennende utviklingen rundt Valsøytunet.

Jan Erik Aasbø Glåmen fortalte sin gründerhistorie og de store planene som nå blir rullet ut for Halsa Handels- og Servicepark på Stavråa.

Roar Fiksdal, leder for Vestnes næringsforum, utfordret tanker rundt samhandling og rollefordeling mellom kommune og privat næring. Tormod Ellingsen fra næringsforeningen holdt en innspillsrunde mot slutten.

Kommentarer til denne saken