Her kan det bli kø lørdag ettermiddag

KAMPKØ: Med redusert kapasitet i en allerede ganske tynn rute, kan det bli mange i kø når trøndere skal komme seg til Kristiansund på fotballkamp lørdag.

KAMPKØ: Med redusert kapasitet i en allerede ganske tynn rute, kan det bli mange i kø når trøndere skal komme seg til Kristiansund på fotballkamp lørdag. Foto:

Redusert kapasitet på sambandet Halsa - Kanestraum lørdag.

DEL

Det kan bety at trøndere som skal på fotballkampen KBK - RBK med avspark 18.00 i Kristiansund lørdag, gjør lurt i å vurdere alternative kjøreruter.

Lørdag er det trøbbel med en av hovedfergene som tar 73 biler, og MF «Sunnfjord»med kapasitet på 35 biler er satt inn i sambandet som b-ferge.

Rutetabellen på lørdag er allerede i utgangspunktet ganske så tynn, der kun a- og b-fergene går. Fra Halsa er det derfor avgang hver hele og halve time. utover ettermiddag, og fra klokken 17.00 er det bare hver hele time ut døgnet. Det kan derfor være smart for dem som kommer fra Trondheim å vurdere Kvanne-Rykkjem i stedet, eventuelt Oppdal - Sunndalsøra for å slippe ferge.

Det er også en mulighet å ta Tømmervåg-Seivika-sambandet. Det kan man gjøre ved å kjøre over Kyrksæterøra og deretter gjennom Aure, eller følge E39 til Hennset-Arasvika-fergen.

Det kan også bli trangt om plassene når bortefansen skal hjem etter kampen. Fra Kanestraum går det ferge 20.30, 21.30 og 22.30, da med a-ferga som tar 73 bilenheter.

Artikkeltags