Elena og Synne sørget for julegaveaksjon

Elena Alnader og Synne Bævre delte ut julegaver i Halsa.

Elena Alnader og Synne Bævre delte ut julegaver i Halsa. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Det har vært stor giverglede i årets julegaveaksjon i Halsa.

DEL

Halsa ungdomsråd i samarbeid med frivilligsentralen har tradisjon tro hatt julegaveaksjon i år også.

– Dette er fjerde året vi har en sånn aksjon, og folk er flinke til å støtte opp med stor giverglede, opplyser frivilligkoordinator Tove Lervik.

I starten av desember settes kasser ut i alle tre matbutikkene i Halsa, med skrift på om ønsker av julegaver. Julegavene merkes med hvem den passer til, henholdsvis kjønn og alder.

– I år fikk vi inn ca. 50 julegaver, som torsdag 20. desember ble fordelt til rette mottakere. Med nisseluer og gledes-smil om munnen gikk jentene fra Halsa ungdomsråd og banket på dørene hvor julegaver skulle leveres. De ble veldig godt tatt imot og alle så oppriktig glade ut for å få så kjekt besøk på døra, opplyser hun videre.

Mange hus å besøke

Jentene som deltok på vegne av Halsa ungdomsråd i år, var Elena Alnader og Synne Bævre. Invitasjoner om å komme inn i stua sto i kø, men dessverre hadde nissejentene det for travelt til å takke ja, flere hus skulle besøkes.

– Dette er en veldig trivelig jobb før jul, hvor glede spres i bygda. Vi håper å gjennomføre samme julegaveaksjon også neste år.

Tanken om å holde åpen julekvelds-feiring på Frivilligsentralen er også på gang.

– Vi vet at mange også i Halsa kunne tenke seg å dele kvelden sammen med flere, med et godt måltid og trivelig selskap. Ta gjerne kontakt med Frivilligsentralen om du har tanker og ideer rundt dette, oppfordrer frivilligkoordinatoren, som retter en stor takk til alle frivillige i kommunen.

– Til slutt vil vi takke alle frivillige sitt engasjement rundt om i bygda for i år, det er kjempeviktig innsats som utføres, til glede og nytte for mange. Men like viktig er nok det at den frivillige kjenner på egen glede ved å delta, være i et fellesskap og bidra for andre.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken