Hageparty med lave skuldre

- Vi var heldig med været, og sola var delvis fremme og varmet gjestene. Cirka 100 stykker var innom, og begeistringen var stor, også for kunstutstillingen inne i Villa Viungen, melder arrangørene av hageselskapet fredag.

- Vi var heldig med været, og sola var delvis fremme og varmet gjestene. Cirka 100 stykker var innom, og begeistringen var stor, også for kunstutstillingen inne i Villa Viungen, melder arrangørene av hageselskapet fredag. Foto:

Av

Hageselskap i regi Halsa Frivilligsentral samlet cirka 100 i og ved Villa Viungen.

DEL

Innsendt bidragFra arrangøren har Tidens Krav fått følgende stemningsrapport:

Hageselskapet var koselig, med vakker pyntet hage med masse blomster og andre sommer-effekter. Stemningen var rolig med lave skuldre, noe som kjentes veldig godt ut.

Flotte kremkaker og andre fristelser fra Svingen Kafé, Rasteplassen solgte som som bare det, og de besøkende så ut for å kose seg. Baristakafe fra Frivilligsentralen solgte også bra, gledesspreder Ingeborg stod for det meste, med sin bakgrunn med jobb på kafé i Ålesund, med gode kaffebønner og espressomaskin. Sommermusikk i hagen fikk vi av Øyvind Liabø Fjeldstad på keyboard og sang, Ingeborg Tunheim og Nathalie Sæter med gitar og sang, og Runa Tunheim på fele. Vi var heldig med været, og sola var delvis fremme og varmet gjestene. Cirka 100 stykker var innom, og begeistringen var stor, også for kunstutstillingen inne i Villa Viungen. Tror de solgte bra, og det var variert og flott kunst.

Artikkeltags