Legger Rasteplassen ut for salg

SELGER: May Iren Dønheim Hovde tok over Bøfjorden Samvirkelag 1. september 2014, og vil nå selge lokalene hun eier på Liabøen i Halsa.

SELGER: May Iren Dønheim Hovde tok over Bøfjorden Samvirkelag 1. september 2014, og vil nå selge lokalene hun eier på Liabøen i Halsa.

Rasteplassen på Liabøen er til salgs. Leietaker kan være interessert i å kjøpe.

DEL

Det er avisa Driva som skriver at eier May Iren Dønheim Hovde har lagt ut det innholdsrike bygget med blant lokale for restaurant, for salg.

Mohamed Rashed har siden mai i fjor leid lokalene, og driver i dag restaurant der. Hovde forklarer at forretningslokalene legges ut for salg etter at Rashed i fjor høst sa opp leieavtalen med Rasteplassen.

– I september innkalte nåværende leietaker til et møte der han sa opp leieavtalen med oss. Derfor måtte vi foreta oss noe, så da ble eiendomsmegler kontaktet med tanke på salg av stedet. Det er bakgrunnen for at denne prosessen kom i gang, forteller Hovde til Driva.

Lokalene er til salgs for 2,7 millioner kroner, en pris Rashed mener er for høy.

– Det er fortsatt vi som driver her, og jeg har gjort meg noen tanker om å kjøpe Rasteplassen ja. Men jeg kjøper ikke til den prisen som Notar har oppgitt i salgsannonsen, det er altfor dyrt, sier Rashed til avisen.

Han trakk tilbake oppsigelsen av leieavtalen en måned etter møtet med Hovde, og er interessert i å kjøpe lokalene. I mellomtiden vil han bruke takstmann for å finne ut hvor mye han vil by, dersom han legger inn bud.

Ifølge salgsannonsen, inneholder forretningslokalet kiosk, bar, selskapslokaler og kjøkken.

– Muligheten for en allsidig butikkdrift er til stede. Lokalene inneholder alt av utstyr som et spisested og selskapslokale trenger, det være seg kjøkkenutstyr, dekketøy, møbler og varelager, heter det i annonsen.

Artikkeltags