Mali føder tvillinger på TV

Mali Iren Dyrseth fra Angvik ble i sommer mor til tvillinggutter. Fødselen er med i tv-serien «Fødeavdelingen» som sendtes på FEM.

Mali Iren Dyrseth fra Angvik ble i sommer mor til tvillinggutter. Fødselen er med i tv-serien «Fødeavdelingen» som sendtes på FEM. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

«Fødeavdelingen» Norge ble vårens mest sette TV-program på FEM.

3. oktober kjørte de i gang sesong tre, denne gangen fra St. Olavs Hospital i Trondheim og Sykehuset Innlandets fødeavdelinger.

En av dem som skal føde på TV er Mali Iren Dyrseth (27) fra Angvik i Gjemnes. Dyrseth er bosatt i Trondheim sammen med samboer Tom Johansen (29), deres datter og tvillinggutter.

I episode to av serien får seerne blir med når familien øker fra tre til fem. Tvillingene Martin og Max kom til verden 19. juli 2017. Med på fødselen var altså en fotograf fra Discovery Networks.

Dyrseth meldte familien på til tv-serien uten å snakke med mannen først, men ifølge Adressa.no tok kan det med fatning.

Opplevelsen med å ha et kameraa med på fødselen beskriver mor slik til Adressa:

– Det gikk veldig greit. Det var bare én fotograf til stede og hun var veldig omtenksom og hyggelig. Vi fikk god kontakt og det var bare artig at hun var der mens vi ventet. Under selve fødselen har man nok med seg selv og legger egentlig ikke merke til hvem som er i rommet.

– Nå har vi sikret oss veldig god dokumentasjon på en veldig viktig hendelse i våre liv, utdyper far i huset.

Episoden med familien vises 10. oktober.

«Fødeavdelingen» er ikke første gang Mali Iren Dyrseth er på tv. Hun var med i «Paradise Hotel» i 2012.

Artikkeltags