Kjøretøyet fjernet – veien åpnet for normal trafikk

Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Like før klokken 23.00 fredag kveld, sendte politiet i Møre og Romsdal ut en twittermelding om en brann i et kjøretøy like ved Bergsøysundbrua.

Flytebrua går over Bergsøysundet og binder sammen Tingvoll og Gjemnes kommune.

Det var en person i bilen, vedkommende kom seg ut før flammene slukte bilen, som politiet beskrev som overtent – i en tweet. Kjøretøyet sto på Tingvollvegen – på Aspøya-siden av brua.

Da nødetatene kom på stedet, stengte de trafikken i begge retninger. Men etter hvert som brannvesen fikk kontroll på situasjonen og slukket brannen, ble det først satt i gang manuell dirigering på stedet – før veien ble åpnet for normal trafikk klokken 00.23.

Personen som befant seg i bilen, ble tatt hånd om av helsepersonell. Vedkommende skal ha inhalert en del røyk.

Politiet hadde ingen detaljer om hendelsesforløpet.

– Det vil nok bli klarere etter en prat med personen som var i bilen, men per nå har vi ingen detaljer, sa operasjonsleder Sindre Molnes til Tidens Krav.

Det ble rekvirert bergingsbil som kom fra Kristiansund og tok med seg det brente kjøretøyet.

Politiet skrev i en tweet at de kommer til å opprette sak på forholdet. Videre skrev de at området skal være ryddet, foruten noen karosserideler som har brent seg fast i asfalten. En entreprenør fra Vegtrafikksentralen blir sendt til stedet for å ta en titt på skadene.

Bergsøysundbrua

Bergsøysundet bru er en flytebru på E39 i kommunene Tingvoll og Gjemnes i Møre og Romsdal. Brur krysser Bergsøysundet mellom Aspøya i Tingvoll kommune og Bergsøya i Gjemnes kommune, og inngår i veiforbindelsen Krifast. Bergsøysundbrua var Norges første moderne flytebro, og er sammen med Nordhordalandsbrua, verdens eneste i sitt slag.

Kilde SNL

Artikkeltags