Mann funnet død i Fræna

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Politiet etterforsker saken, men sier det ikke er gjort oppsiktsvekkende funn i saken.

DEL

- Vi har behov for å tone ned denne saken. Å finne en død person i en bil er ikke dagligdags, men vi tror ikke det er snakk om en drapssak, sier Frode Gjøsund ved politiets operasjonssentral i Kristiansund til Tidens Krav onsdag morgen.

En mann i 60-årene ble tirsdag kveld funnet død i sin bil i nærheten av Elnesvågen i Fræna kommune.

Politiet betegnet dødsfallet som mistenkelig.

Søk med hund

Politiet ble varslet om funnet av den døde mannen klokken 18.51.

– Mannen ble funnet like vest for Elnesvågen sentrum. Ambulansepersonell gjorde forsøk på gjenoppliving før politiet kom til stedet, men livet sto ikke til å redde, opplyser operasjonsleder Rolf Anders Korstad i Nordmøre politidistrikt til NTB.

Det er besluttet å gjennomføre obduksjon av avdøde på torsdag.

– Funn på stedet gjør at vi etterforsker dette som et mistenkelig dødsfall. Foreløpig velger vi ikke å si noe om hva slags funn det dreier seg om, sier operasjonslederen.

Onsdag morgen sier operasjonsleder Frode Gjøsund at ikke er gjort nye, oppsiktsvekkende funn i saken.

- Jeg kan ikke si så mye om hva som blir gjort i dag, onsdag, men vi har gjennomført rundspørring i området. Kriminalteknikkere har vært på stedet og det er gjort søk med hund, uten at det har gitt oss noe mer.

Kripos

Den avdøde er en mann i begynnelsen av 60-årene som er bosatt i Fræna.

Overfor Romsdals Budstikke sier konstituert avdelingsleder ved etterforskning i Molde, Dag Erling Austvik, at de så langt har valgt å ikke kontakte Kripos for bistand.

– Vi er usikker på hva dette er, men vi gjør de undersøkelser vi må. Ettersom årsaken til dødsfallet ennå ikke er klarlagt, holder politiet alle muligheter åpne, sier Austvik.

Politiet jobbet tirsdag kveld med å varsle pårørende.

Artikkeltags