Inngikk Solskjær-veddemål - slik gikk det ...

Resultatet av veddemålet ... Skjermdump fra Twitter - foto Tor Henrik Stensland (@Toricharito)

Resultatet av veddemålet ... Skjermdump fra Twitter - foto Tor Henrik Stensland (@Toricharito)

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Tor Henrik Stensland (26) inngikk et «håpløst veddemål» før Ole Gunnar Solskjær og Manchester United reiste til Paris og en «håpløs oppgave» mot Paris St. Germain i Champions League.

Selv om det har gått svært trått for Solskjær og hans Røde djevler den siste tiden, gikk det overraskende bra mot franskmennene.

Straffescoring på overtid sendte Solskjær & co. til himmels og franskmennene på hodet ut av turneringen.

Tirsdag postet Stensland – som er oddssetter i Dagbladet – konsekvensen av veddemålet på Twitter. Han hadde nemlig tvitret at han skulle tatovere Solskjærs ansikt inne i et ratt dersom de på bortebane slo PSG ut av Champions League. Tatoveringen ble utført av Kyle Eiknes.

Følgende tekst fulgte bildet av den tatoverte overarmen: «Ole’s at the wheel! Before the away game vs PSG i tweeted that if Man Utd went through I would tattoo Solskjærs face inside a wheel. Well, i’m a man of my words. I went all in. Here’s the result. Enjoy»

Sagt på Solskjærs morsmål:

– Jeg gikk all in. Her er resultatet. Kos dere.

Tidens Krav var tirsdag kveld i kontakt med Stensland, men han hadde da ikke tid til å kommentere verken det tapte veddemålet eller resultatet av det.

Vi overlater det derfor til deg selv å finne ut hva du synes.

Telefonen gikk vam

Tidligere er Stensland intervjuet av Aftenposten om det som sikkert for ham føltes som et trygt veddemål i forkant av returoppgjøret på Parc des Princes. Franskmennene ledet 2–0 etter oppgjøret på Old Trafford, og «ingen trodde» Solskjær og United skulle ta seg videre.

Heller ikke den svorne United-supporteren Stensland.

Så sikker var han i sin sak, at han skrev dette på Twitter før kampen: «Skulle Man Utd snu det å gå videre i dag tatoverer jeg ansiktet til Solskjær i et ratt. Null sjanse, kan ikke gå.»

Etter at Rashford fra straffemerket avgjorde kampen, ble han minnet på veddemålet.

– Telefonen gikk varm etter kampslutt, sa Stensland til Aftenposten da han ble intervjuet om veddemålet.

Til tross for at han håpet at meldingen skulle gå upåaktet hen, angret ikke Stensland.

– Hvis jeg ikke hadde hatt tatoveringer fra før hadde jeg nok angret, men jeg har en del, så da er terskelen lavere, sa han til Aftenposten.

Og nå er altså resultatet klart.

Artikkeltags