Bagasjetrøbbel på Gardermoen – flere må reise uten bagasje

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Tekniske problemer med bagasjebåndet fører til ekstra ventetid for passasjerer på Oslo Lufthavn. Flere passasjerene må reise uten bagasje.

De tekniske problemene rammer reisende med SAS og Widerøe, ifølge Oslo lufthavn.

– Vi sjekker inn folk på vanlig måte, og så må de sette fra seg bagasjen i avgangshallen, komme seg på flyene sine og reise. Vi vil deretter ettersende bagasjen dutymanager for SAS, Jens Christensen til NRK.

Lange køer for å sjekke inn bagasjen fører til ekstra ventetid i sikkerhetskontrollen. Dermed vil trolig mange av passasjerene ikke rekke flyene sine, og må bli booket om, ifølge Christensen.

De tekniske problemene med bagasjebåndene startet i 6-tiden torsdag morgen. Det er foreløpig uvisst hva den tekniske feilen skyldes, men de jobber for å rette opp i det.

– Det er litt ekstra kø for å få levert fra seg bagasjen. Foreløpig ber vi folk møte opp som vanlig, sier pressekontakt ved Oslo Lufthavn, Lasse André Vangstein til NTB.

Forsinkelsen med bagasjebåndene skyldes at røntgenmaskinen i den gamle delen av terminalen er ødelagt, og dermed får verken SAS eller Widerøe sendt bager til terminalen.

Artikkeltags