Flere ferger innstilt på grunn av dårlig vær

DEL

Det var problemer på de fleste fergesamband på Nordmøre i løpet av fredagen. Det siste er at fergesambandet Kvanne – Rykkjem ble innstilt fredag kveld på grunn av værforholdene.

«Slik værutsiktene er utover kvelden må det påregnes at dette vil vedvare frem til rutestart i morgen tidlig», skriver Fjord1 i en trafikkmelding fredag kveld.

Anleggsarbeid

Fjord1 meldte fredag formiddag at C-ferga på strekningen Halsa – Kanestraum var innstilt inntil videre.

Ifølge fergeselskapet er dårlig vær i kombinasjon med anleggsarbeid på kaier årsaken til at C-ferga ikke går. Det blir avganger fra hver side hver hele og halve time.

Litt senere meldte Fjord1 om problemer også på Seivika – Tømmervåg, hvor det ble innstilt på grunn av dårlig vær. Det var normal drift i sambandet fra avgangen klokken 16.30, men på kvelden meldes det om flere innstillinger:

Fjord1 opplyser at B-ruta på Talgsjøen måtte innstille avgangen klokken 18.30 fra Seivika og 19.00 fra Tømmervåg på grunn av værforholdene.

Forsinkelser

Litt før klokka 12 fredag kom det melding om innstilt samband på Edøy – Sandvika. Klokka 14 ble dette sambandet åpnet for trafikk igjen. Meldinga fra Fjord1 da, var at det måtte påregnes noen forsinkelser på grunn av værforholdene.

Artikkeltags