Etterforsker voldtektsforsøk

Politiet har markert funn med gule nummer og dekket fortauet med plast. Tekniske etterforskere er på stedet. Foto: Hanne Tømmervåg Tetlie

Politiet har markert funn med gule nummer og dekket fortauet med plast. Tekniske etterforskere er på stedet. Foto: Hanne Tømmervåg Tetlie

Artikkelen er over 4 år gammel

Skal ha skjedd utendørs i Kristiansund sentrum natt til torsdag.

DEL

Politiets tekniske etterforskere sperret torsdag formiddag av et område i Øvre Enggate i Kristiansund. Det ble lagt plast over fortauet, og flere steder var det markert med gule nummer.

- Jeg kan bekrefte at vi har teknikere ute på et mulig åsted, sa kriminalavdelingssjef Alf Rune Rolland på politistasjonen i Kristiansund.

- Vi etterforsker det som så langt framstår som et voldtektsforsøk. En kvinne er sendt til voldtektsmottaket på sykehuset, sa han.

Politiavdelingssjefen forteller at kvinnen så langt ikke er formelt avhørt.

- Jeg kan derfor ikke si så mye mer om denne saken på dette stadiet i etterforskningen.

- Er noen pågrepet?

- Nei, ingen er så langt pågrepet, sier Rolland.

Tidens Krav har vært på stedet og snakket med naboer.

- Jeg kikket ut rundt klokka 08.30, og da holdt politiet på utenfor huset. De ville ikke fortelle hva som hadde skjedd, jeg vet bare at de har sperret av hagen. Jeg har ikke hørt noe uvanlig, verken i natt eller i morges, men jeg har soverom helt på andre siden av huset, sa Leif Martin Rokset.

- Det er en del aktivitet i området, blant annet ser det ut som om politiet har startet en rundspørring, sa TK-journalist Hanne Tømmervåg Tetlie som var på stedet.

Artikkeltags