Rakett falt ned ved stadion i Kristiansund

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Fyrverkerioppsendingen i distriktet har etter alt å dømme gått stort sett pent for seg. Det kan også ha sammenheng med at det har blitt sendt opp begrensede mengder fyrverkeri, da de fleste regnet med at været skulle være til hinder for dette. I alle fall slik meldingene var på forhånd.

Brannvesenet i Kristiansund rykket likevel ut litt over klokka 00.35 etter melding om at det brant etter nedfall fra en rakett.

Operasjonsleder Frode Gjøsund på politiets operasjonssentral for Nordmøre og Romsdal slår imidlertid fast at det ikke er noen dramatikk, og at det ikke er snakk om brann i noen bygningsmasse.

To personer fikk for øvrig muntlig pålegg etter å ha sendt opp fyrverkeri ved rådhuset i Kristiansund.

I likhet med Molde er det fyrverkerifri sone i sentrum, men i nabobyen ble en person anmeldt etter at han sendte opp et fyrverkeribatteri i Storgata.

Nødbluss gjennom vindu

Slik det ser ut nå er det alvorligere hendelser andre steder i landet. Blant annet melder politiet i Sør-Trøndelag på Twitter at det har gått et nødbluss gjennom et vindu på Frøya. Noe som har resultert i et branntilløp.

I Hessaskaret på Sunnmøre brant det i ei bossbøtte, men man fikk fort kontroll, melder 110-sentralen i Møre og Romsdal på Twitter.

NTB melder for øvrig at to kvinner i 20-årene ble lettere skadd i en ulykke med fyrverkeri i Trysil.

– Et fyrverkeribatteri hadde veltet, men det gikk heldigvis forholdsvis bra, sier operasjonsleder Kjartan Vaage i Innlandet politidistrikt til NTB.

En av kvinnene fikk skader i et kne, den andre i låret.

Artikkeltags