Korsnes kommer fra stillingen som direktør for kran- og løftevirksomheten til National Oilwell Varco i Norge. Han tidligere vært stasjonssjef for SAS ved Molde Lufthavn Årø foruten å ha bred bakgrunn fra Luftforsvaret. Han er født og oppvokst i Batnfjordsøra i Gjemnes kommune, og nå bosatt i Molde.

I SpareBank 1 SMN får Terje Korsnes (bildet) lokalt ansvar for 27 medarbeidere og en utlånsportefølje på ni milliarder kroner i forretningsområdet Privatmarked. Han overtar etter Olav Gjerland som går over i en ny stilling med særlig ansvar for bankens samfunnsengasjement i Romsdal, skriver selskapet i en pressemelding.

- SpareBank 1 SMN er en bank med sterk lokal forankring og stort samfunnsengasjement. Jeg ser frem til å kunne jobbe mer lokalt i regionen og bidra til verdiskapingen i området, og gleder meg til å komme i gang sammen med den flotte staben hos SMN i Molde og Ytre, sier Korsnes.

Vekstkraftig og viktig

- Vi er veldig fornøyd med å ha fått Terje med på laget. Han har en spennende bakgrunn med bred ledererfaring fra offshore, samferdsel og Forsvaret. Han får ansvar for et vekstkraftig og strategisk viktig markedsområde i banken, sier konserndirektør Svein Tore Samdal i Privatmarked i SpareBank 1 SMN.

Terje Korsnes vil tiltre i den nye stillingen 1. november i år.