Gå til sidens hovedinnhold

Baby kjemper for livet

Artikkelen er over 9 år gammel

Tilstanden til en omlag to måneder gammel baby er kritisk og uavklart etter en voldsom kollisjon mellom en personbil og tankbil i Øvre Surnadal mandag.

Det var tre personer i bilen. Sjåføren, en kvinne, døde på stedet. Hennes to små barn er tatt med til St.Olavs i Trondheim for behandling. Tilstanden til en halvannet år gammel gutt beskrives som alvorlig, men stabil. For lillesøsteren er situasjonen kritisk og uavklart, ifølge en pressemelding fra St. Olavs Hospital. Begge får intensivbehandling. Sent mandag kveld melder St.Olavs at tilstanden for begge barna er uendret.

Sjåføren av tankbilen skal være uten fysiske skader, men skal være sterkt preget av den tragiske ulykken.

Møteulykken skjedde i Kleiva rett nordøst for Røv på fylkesvei 65 i Surnadal cirka klokken 12.25. Veien var lenge stengt, men det var omkjøring om nordsiden for personbiler. Større kjøretøy måtte vente.

Sjåføren av tankbilen vil bli avhørt, for om mulig å finne årsaken til kollisjonen. Det er 80-sone på stedet, og ulykken skjedde på en rett og oversiktelig strekning. Asfalten er bar og ikke glatt på grunn av is eller snø.